EXPA
EXPA

Germanijak doznaje: Gorica zamjenu za Kotarskog pronašla u bivšem vrataru Hajduka?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.06.22. | 20:55

Prema informacijama Germanijaka, Karlo Letica mogao bi postati novi vratar prvoligaša iz Velike Gorice

Čini se kako je Gorica brzo našla zamjenu za Dominika Kotarskog koji bi karijeru trebao nastaviti u grčkom PAOK-u.

Prema informacijama Germanijaka, nekadašnji Hajdukov vratar Karlo Letica koji je koncem prošle godine napustio Club Brugge i potpisao ugovor s rumunjskim Clujem, blizu je dogovara s prvoligašem iz Velike Gorice.

Letica je jako zagrijan za opciju povratka u HNL, a i Samir Toplak ne bi imao ništa protiv da na vratima dobije iskusnog vratara koji ulazi u najbolje godine. Iako smo vijest pokušali večeras provjeriti u Gorici, poslovično susretljivi Nenad Črnko nas je otpravio bez konkretnog odgovora.

Međutim, iz krugova bliskih igraču saznajemo da je Letica nezadovoljan skromnom minutažom koju je imao u Rumunjskoj, a zbog koje je u listopadu prošle godine i dogovorio sporazumni raskid ugovora s Club Bruggeom.

Međutim, Letica nije uspio uvjeriti trenera Dana Petrescua u svoj potencijal s obzirom na to da je trener Cluja ima veliko povjerenje u iskusnog Cristiana Balgradeana, ali i u mladog Otta Hindricha.

Zapravo, dojma smo kako potpisu Letičinog ugovora s Goricom nedostaje tek posljednji razgovor s Petrescuom. U slučaju da bi trener Cluja garantirao Letici minutažu i status prvog vratara u sljedećoj sezoni, to bi moglo zaustaviti ovaj posao.

Ideja o povratku Karla Letice u HNL sasvim je logična imajući na umu da se ovaj kvalitetan vratar nakon transfera u Brugge 2018., a nakon dobrih predstava u Hajduku, nije uspio nametnuti u Belgiji, ali niti na posudbama u SPAL-u i Sampdoriji. Uzimajući u obzir svjež primjer Dominika Kotarskog, izvjesno je kako bi i Letica mogao pronaći novi zalet u karijeri upravo u Velikoj Gorici. Bila bi to “win-win” situacija za obje strane.


Tagovi

Karlo LeticaHNK GoricaCluj

Ostale Vijesti