PA Images/PIXSELL
PA Images/PIXSELL

Germanijak doznaje: Gorica dovodi igrača Barcelone i prodaje Babeca za milijunski iznos!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 07.07.22. | 18:50

Bomba iz Turopolja

Prvoligaš iz Velike Gorice pred realizacijom je posudbe igrača Barcelone! Moussa Waguea, 23-godišnji lijevi bek Barcelone trebao bi pojačati momčad Samira Toplaka. Kako Germanijak saznaje, pregovori su u odmakloj fazi. Igrač se izjasnio da nema ništa protiv dolaska u Veliku Goricu, klub je načelno za tu opciju i čeka se zeleno svjetlo Xavi Hernandeza.

Pregovorima je zasigurno pomogla činjenica da je igračev agent Andy Bara koji ima dobre relacije u HNL-u. Wague je Senegalac koji je 2018. došao u Barcelonu za pet milijuna eura odštete belgijskom Eupenu. Međutim, karijera je otišla u slijepu ulicu zbog ozljeda. Iako je odigrao nekoliko utakmica za Barcelonu, slijedila je posudba u Nicu te ona u PAOK gdje je bio standardan, ali je nakon tri mjeseca zaradio ozljedu na prilično bizaran način. Naime, Wague je spašavao loptu s gol linije i nesretno udario nogom u stativu. Slijedio je dugotrajan oporavak da bi se treninzima priključio koncem prošle sezone.

Kako saznajemo, Barcelona još uvijek nije odustala od Waguea, ali inzistira na posudbi kako bi stekao minutaži i pokazao da zaslužuje novi ugovor s katalonskim divom.

Inače, Gorica radi i na izlaznim transferima. I to jako dobro. Hrvoje Babec pred potpisom je ugovora s latvijskom Rigom. Tijekom petka trebao bi odraditi liječnički pregled te ako sve bude u redu, staviti potpis na ugovor koji bi trebao biti najveći ulazni transfer u povijesti tog kluba iz glavnog grada Latvije.


Tagovi

HNK GoricaBarcelonaHrvoje Babec

Ostale Vijesti