Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Germanijak doznaje: Gabriel Vidović blizu dolaska u Maksimir! Zapratio je Dinamo na Instagramu, što je često jasan znak

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 27.08.23. | 11:30

Hrvatski mladi reprezentativac iz Bayerna čeka konačan dogovor, a došao bi na posudbu s pravom otkupa

Hoće li Gabriel Vidović biti novo ime u Dinamovoj svlačionici? Prema informacijama Germanijaka, mladi hrvatski reprezentativac, igrač Bayerna, blizu je dolaska u Maksimir. Ta priča traje već od početka prijelaznog roka, no u prvi tren, navodno, nisu niti ljudi iz Vidovićeve blizine bili zagrijani za Dinamo, Bayern je, pak, bio skloniji njegovoj prodaji nego posudbi s otkupom, koju nudi Dinamo. No, kako vrijeme prolazi, Vidović još nije pronašao klub u Njemačkoj, a Dinamo ga i dalje želi, izgledno je da bi idućih dana moglo doći do dogovora. Sve ide u tom smjeru.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U ovo moderno doba društvenih mreža, prijelazni rok se prati i na drugi način pa su mnogi primijetili da je Vidović zadnjih dana zapratio Dinamo na Instagramu. A to je često jasan znak da je igrač pred transferom u taj klub. Tim tragom smo i krenuli u potragu za informacijom i saznali s više stranada je Vidović vrlo ozbiljna opcija, štoviše, da je u ovom trenutku blizu Dinamu. Htio ga je već i Igor Bišćan, kažemo, tada se to nije ostvarilo, a očito ga želi i Sergej Jakirović, koji je poznat kao trener, koji daje šansu mladim, potentnim igračima, koji pod njegovom paskom napreduju. Možda je i to dodatno privuklo Vidovića, vidio je da su sličnim putem, iz Njemačke, u Rijeku došli Franjo Ivanović i Marco Pašalić i odmah 'eksplodirali' pa se i on vjerojatno nada da bi po njihovom obrascu mogao uspjeti u Dinamu. Vidović je igrač koji može pokriti više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi, od lijevog krila do ofenzivnog veznog ili polušpice, tako bi dolaskom u Maksimir pojačao konkurenciju na tim mjestima.

Dinamo zadnjih dana užurbano radi na pojačanjima, znano je da su Modri krenuli u Osijek po Ramona Miereza, da su u kontaktu s Arijanom Ademijem i čekaju rasplet njegove priče i mogućeg dogovora s Bjeličinim Trabzonsporom, a Jakirovićev je naglasak, kad su transferi u pitanju, ponajviše na jačanju obrane. Traži Dinamov trener barem jednog stopera, a nije isključeno, kako je sam rekao, da će potražiti i još jednog desnog beka! Možda i lijevog!? U zadnjoj liniji Dinamo je, po Jakirovićevu mišljenju, najtanji i tu se najviše treba popuniti. No, naravno da neće propustiti priliku dovesti mladog igrača, Vidoviću je 19 godina, iz Bayerna, koji bi mogao biti Dinamovo sutra i zajedno s Baturinom i Stojkovićem, možda i Kačavendom, činiti okosnicu momčadi u skoroj budućnosti.

Naravno, dok Vidović ne dođe i ne potpiše za Modre, ne treba ništa zaključivati, znamo koliko je već igrača u ovom prijelaznom roku zapratilo Dinamo na društvenim mrežama, neki su bili i na liječničkom, neki u Zagrebu čekali potpis ugovora pa se ti transferi na kraju nisu ostvarili. Istina, sad je vremena sve manje, Dinamo mora brzo reagirati pa bi Vidović ipak mogao ubrzo postati Dinamov igrač.



Tagovi

Gabriel VidovićGNK DinamoBayernEuropska liga

Ostale Vijesti