Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Eintracht poslao ponudu za kapetana Rijeke!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.01.22. | 13:07

Doznajemo i detalje višemilijunskog transfera.

Njemački bundesligaš Eintracht iz Frankfurta poslao je ponudu za kapetana Rijeke Hrvoja Smolčića. Germanijak doznaje da na Rujevici još uvijek nisu odgovorili potvrdno te da su pregovori u tijeku. Prema našim informacijama, riječ je o iznosu od oko dva milijuna eura uz određene bonuse koji ovise o nastupima i eventualnom idućem transferu.

Hrvoje Smolčić igra na poziciji stopera i nosio je kapetansku traku Rijeke u ovoj sezoni. S 14 godina je iz Gospića došao u Rijeku gdje se profilirao u veliku perspektivu momčadi s Rujevice. Isto tako, treba naglasiti kako je Hrvoje Smolčić član Niagara Sports Agency, odnosno da se o njegovoj karijeri brine najutjecajniji hrvatski agent Andy Bara koji je prošlo ljeto u Eintracht transferirao Kristijana Jakića iz Dinama.

Smolčić je već neko vrijeme na radaru klubova iz zapadne Europe. Tijekom ljetnog prijelaznog roka pisalo se o zanimanju Lorienta, Basela, Sampdorije i Torina. No, konkretan korak napravio je Eintracht koji nakon što je pogodio s Jakićem želi još jednog Hrvata u svojoj momčadi.


Tagovi

Hrvoje SmolčićEintracht FrankfurtHNK RijekaGermanijak transferinogometni transferitransferi

Ostale Vijesti