Reuters
Reuters

Germanijak doznaje: Dogovorena odšteta za Ojedu, Argentinac stiže u Dinamo!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.12.21. | 18:52

U ovom trenutku peglaju zadnji detalji i ako sve bude kako se u Maksimiru nadaju, ljevonogo desno krilo trebalo bi staviti potpis na ugovor u zamjenu za nešto više od četiri milijuna eura odštete

Kada je Zdravko Mamić prije nekoliko dana najavio da neće sve ostati na Bočkaju, a u Maksimiru ga brže bolje ispravili da je posao oko osječkog krila finalizirala Uprava, bilo je jasno da se kuha još nešto. A Mamić je nakon lijevog krila, poklonio svom novom treneru Kopiću i ono desno. Uprava? Oni će samo staviti autogram na ugovor. Kao i uvijek do sada.

Germanijak doznaje kako je transfer Martina Ojede, 23-godišnjeg napadača iz argentinskog Godoy Cruza u Dinamo pri samom završetku. U ovom trenutku peglaju zadnji detalji i ako sve bude kako se u Maksimiru nadaju, ljevonogo desno krilo trebalo bi staviti potpis na ugovor u zamjenu za nešto više od četiri milijuna eura odštete.

Očito su u Maksimiru dobro pregovarali pa skinuli nešto od početne cifre, ali prema signalima koji dolaze iz Argentine Ojeda je odlična investicija za budućnost. Pohvalio ga je i Sigali koji je s njim dijelio svlačionicu Racinga. U razgovoru za hrvatske medije istaknuo je kako se radio o karakternom igraču, profesionalcu koji ima veliku želju okušati se na europskom tlu.

Cijeli posao trebao bi biti objavljen u ponedjeljak kada će Martin Ojeda i službeno postati novi Gaučos u maksimirskoj svlačionici u kojoj će naslijediti svoje sunarodnjake Suareza, Ibaneza, Calella, Cufréa, Migliorea i već spomenutog Sigalija s kojim dijeli i pripadnost istoj menadžerskoj agenciji.









Tagovi

GNK Dinamo

Ostale Vijesti