EXPA/ Dominik Angerer
EXPA/ Dominik Angerer

Germanijak doznaje: Dinamo pronašao desnog beka u Austriji!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.12.23. | 22:48

Reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je debitirao pod Ivajlom Petevom ima klauzulu o fiksnoj odšteti koju je Dinamo spreman platiti

Dinamo bi tijekom zimskog prijelaznog roka mogao pojačati desnu stranu svoje obrane s reprezentativcem Bosne i Hercegovine i članom austrijskog bundesligaša Sturma Jusufom Gazibegovićem.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako Germanijak doznaje, u Dinamu je struka upalila zeleno svjetlo za realizaciju transfera koji sada ovisi isključivo o igračevim željama. A čini se da Gazibegović ne bi imao ništa protiv da nastavi karijeru u HNL-u.

Naime, iako je Gazibegović vezan ugovorom za Sturm do ljeta 2026., u njegovom ugovoru se nalazi klauzula koja mu nudi automatski raskid ako netko ponudi određenu cifru. Kako saznajemo, ona iznosi oko dva milijuna eura.

Jusuf Gazibegović (23) rođen je u Salzburgu, ali ima državljanstvo BiH za čije je mlade selekcije redovito nastupao dok je za A reprezentaciju debitirao u ljeto 2021. protiv Crne Gore kod izbornika Ivajla Peteva i nakon toga upisao 14 nastupa. Karijeru je proveo u mlađim uzrastima RB Salzburga pa preko Lieferinga stigao u Sturm 2020. godine.

Izvjesnim angažmanom Gazibegovića, čini se da bi Dinamo mogao napustiti Sadegh Moharrami.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

GNK Dinamoprijelazni rokSturm Graz

Ostale Vijesti