Patrik Horvat/Privatna arhiva
Patrik Horvat/Privatna arhiva

Germanijak doznaje: Dinamo produžio s “desetkom” reprezentacije!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.02.24. | 10:02

Patrik Horvat (2008.), jedan je od najvećih talenata Dinamove škole, u utorak je potpisao novi ugovor s klubom iz Maksimira

Očito su se u Maksimiru malo trgnuli po pitanju akademije. Nakon nekoliko igrača koji su potražili sreću u drugim klubovima, u Dinamu su ovih dana krenuli u potpise novih ugovora s talentiranim igračima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vjernost Dinamu u utorak je produžio Patrik Horvat, rođen 2008., prema mnogima jedan od najvećih talenata svoje generacije koji u prvenstvu nastupa za godinu dana stariju generaciju a koja je već prvom momčadi dala Nou Mikića.

Horvat je član Dinama od svoje sedme godine, igra na poziciji lijveog kila ili “desetke” u Maksimiru i reprezentaciji Hrvatske. Struka u Dinamu vidi ga kao nasljednika Martina Baturine od kojeg je pet godina mlađi.

Dinamo je imao konkurenciju u RB Leipzigu koji je bacio oko na Horvata, ali u Maksimiru su bili konkretniji i osigurali njegovo nogometno sazrijevanje novim ugovorom. Za očekivati je da će uskoro dobivati prilike treniranja s prvom momčadi kao proces kucanja na vrata seniorske momčadi.



Tagovi

GNK DinamoNogometna škola GNK DinamoZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti