Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Germanijak doznaje: Dinamo će Jakirović koštati 250 tisuća eura

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.08.23. | 17:20

Svašta će se sada pričati, ići će se drvljem i kamenjem na Jakirovića s Kvarnera. Imat će argumente, ali ima ih i on. Jednom je Jakirović već odbio, dva puta se Dinamo ne odbija

Prijevremeni rastanak s Rijekom, novog trenera Dinama koštat će 250 tisuća eura. Kako Germanijak doznaje, toliko će Dinamo platiti Rijeci za Jakirovu ispisnicu kako bi otklonili i posljednju prepreku da preuzme uzde svlačionice Dinama.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sergej Jakirović otišao je na Rujevicu u 14.30 sati kako bi obavijestio Darka Raića Sudara o svojoj odluci da preuzme Dinamo. Nije tu ostavio niti gram prostora za pregovore, iskoristio je klauzulu koju ima u ugovoru i vrlo brzo izašao iz kluba.

A upravo o toj klauzuli smo pisali nedavno kada se do nas probila informacija da je Jakirović na meti mađarskog Ferencvaroša. I dali sugestiju kako bi bilo najbolje Damiru Miškoviću da je ukine. Da ne smije imati zmiju u džepu za trenera koji mu je preporodio Rijeku. Nakon reprezentacije BiH, potom i Ferencvaroša - bilo je pitanje trenutka kada će naići netko čiji se poziv ne odbija. I naišao je Dinamo

Međutim, predsjednik Rijeke nije bio sklon ukidanju klauzule od šest plaća i povećanju ugovora za Jakirovića i sada je ostao bez trenera. Svašta će se sada pričati, ići će se drvljem i kamenjem na Jakirovića s Kvarnera. Imat će argumente, ali ima ih i on. Jednom je Jakirović već odbio Dinamo. Kada je bio trener Zrinjskog, imao je poziv da dođe u Maksimir. Doduše, tada su u Mostaru spustili rampu, ali da je Jakir inzistirao - preuzeo bi Dinamo.

Sada je stigao taj drugi poziv. Vjerojatno procijenivši kako onaj treći možda ne bi više nikada došao, otišao je Jakirović prema Maksimiru. Prema klubu za koji navija, čije mu boje brane djeca! I ne može mu se zamjeriti na odluci.



Tagovi

Sergej JakirovićDamir MiškovićGNK DinamoHNK Rijeka

Ostale Vijesti