Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Čačić prvi kandidat, razgovori su trajali tri i pol sata, ponuda Rijeke – na stolu!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.08.23. | 20:21

Damir Mišković i Darko Raić-Sudar razgovarali su s bivšim hrvatskim izbornikom koji sada ima mogućnost prihvatiti ili odbiti ponudu koja je na stolu. Financijski uvjeti neće presuditi, Čačić je zbrinut, miran, ali i dalje ‘gladan’. Hoće li zaista postati novi trener Rijeke, doznat ćemo u narednim danima.

Tako to ide u nogometu. Ono što je još jučer djelovalo kao znanstvena fantasitka, danas je realnost. Sergej Jakirović trenutno u Dinamu radi pripremu za ogled protiv Sparte, dok u njegovom bivšem klubu vode razgovore s kandidatima koji bi ga mogli zamijeniti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na listi je bilo nekoliko imena, među njima je i ono Gonzala Garcije, koji je danas ujutro djelovao kao najrealniji izbor. Pričali su Riječani sa Španjolcem, ali pričali su i s Antom Čačićem. I to čak tri i pol sata.

Kako doznajemo, dvojica ključnih ljudi za provedbu sportske politike u klubu s Kvarnera, Darko Raić-Sudar te onaj bez čijeg ‘amena’ se ništa ne prolazi, predsjednik Damir Mišković, odlučili su Anti Čačiću dati ponudu da postane novi trener Rijeke!

Čačić je često osporavan u medijskom svijetu, dojam je da je riječ o čovjeku koji je najviše kritika dobio na svoj račun od svih hrvatskih trenera u ovom tisućljeću, ali iza njega stoje rezultati. Iskusan je, nepokolebljiv, a mnogi će reći i svojeglav. No, ima ime, ima znanje i ima – želju. Ne za osvetom, već za dokazivanjem.  

On je ponudu dobio te je sad samo na njemu hoće li ili ne na kraju postati novi trener Rijeke, Financijski uvjeti neće presuditi, Rijeka mu ne može ni približno dati ono što je imao u Dinamu, ali on je to i sam jako dobro znao.

U svakom slučaju, Riječane će protiv Lillea voditi ranije spomenuti Darko Raić Sudar te Radomir Đalović, miljenik navijača koji je jedini bio spreman reći ‘ne’ Dinamu. U nedjelju, tko zna, možda baš Čačić bude vodio Riječke bijele. I to na Maksimiru. Protiv Dinama, protiv Sergeja Jakirovića…

Zasad ne preostaje ništa drugo nego sjesti i čekati. Hoće li se znanstveno-fantastični film pretvoriti u pravu dramu, tek ćemo vidjeti. Bijelog dima još uvijek nema, ali ako Čačić bude rekao ‘da’, onda će sve biti riješeno te će Rijeka dobiti novog trenra. Pa vi recite da ovo nije filmska priča…



Tagovi

Ante ČačićHNK RijekaRijekaDamir MiškovićDarko Raić-SudarGonzalo Garcia

Ostale Vijesti