Davide Casentini / ipa-agency.ne
Davide Casentini / ipa-agency.ne

Germanijak doznaje: Bjelica dovodi bivšeg reprezentativca i igrača kojeg je imao u Ligi prvaka!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.08.22. | 09:03

Osijek bi trebao biti četvrti klub u kojem će surađivati Nenad Bjelica i Mario Šitum, nakon Spezie, Lecha i Dinama

Ima neka tajna veza koja veže niti Nenada Bjelice i Marija Šituma. Dvojac koji je surađivao u talijanskoj Speziji, poljskom Lechu i zagrebačkom Dinamu, od sutra bi mogao ponovno biti skupa u Gradskom vrtu!

Kako Germanijak doznaje, Mario Šitum u ponedjeljak ima liječnički pregled nakon kojeg bi trebao postati novi igrač Osijeka! Odlaskom Alena Grgića u Rijeku te Mato Miloša u poljski Widzew, Osijek je ostao samo na Karlu Bartolecu na poziciji desnog beka i trebalo se odmah reagirati. S obzirom na to da Šitum još nije zaigrao u ovoj sezoni Serie B, izvjesno je bilo da može do raskida ugovora koji ga za Regginu veže do sljedećeg ljeta. Očito je Šitum isposlovao čiste papire i krenuo put Osijeka.

Šitum je iskoristiv na više pozicija, iako mu je primarna ona na lijevom krilu, svakako može pokriti desnog beka, ali i desno krilo. Veliki je profesionalac, radnik i generator dobre atmosfere u svlačionici. Dakako, posjeduje i veliko iskustvo s obzirom na više od 150 utakmica u HNL-u. Igrao je u Italiji, Poljskoj i Turskoj a u dva navrata navlačio je dres reprezentacije.

Šitum je u travnju navršio 30 godina i svakako može biti od velike pomoći ovoj momčadi Osijeka. Ako sve bude u redu na liječničkom pregledu, a nema razloga da ne bude, Šitum bi se u utorak trebao priključiti nogometašima Osijeka na treningu a pravo nastupa stekao bi u sljedećem kolu u kojem Osijek dočekuje Šibenik na Gradskom vrtu.

HNL, 7. kolo

Petak, 26. kolovoza

Gorica – Istra 1961, 0:2

Subota, 27. kolovoza

Lokomotiva - Slaven Belupo 0:1

Rijeka - Varaždin, U TIJEKU

Nedjelja, 28. kolovoza

Šibenik – Dinamo, 18.30

Osijek – Hajduk, 21.05



Tagovi

Mario ŠitumNK OsijekNenad BjelicaGermanijak transferiGNK DinamoReggina 1914

Ostale Vijesti