Germania donirala trenirke županijskom ligašu koji dijeli navijački slogan s poznatim klubom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.08.20. | 14:54

Nove trenirke rezervirane su za nove klupske uspjehe u novoj sezoni.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake“ Germania Sport kladionice u kojoj se sponzorira nova sportska oprema lokalnim klubovima, klubovima nižih liga te manje profitnim sportovima nakon manje pauze ponovno se nastavlja. Ovoga puta opremili smo NK Dobrovac s visoko kvalitetnim trenirkama te ih na taj način nagradili za sjajno odrađenu sezonu i prvo mjesto u ligi.

„Donacija nam znači jako puno kao jednom seoskom klubu koji se bavi amaterskim sportom. Nema u našem klubu nikakvih plaćanja, dovođenja stranih igrača i trenera, tako da nam svaka donacija puno znači, a pogotovo jedna poput ove koju smo dobili od Germania Sport kladionice“, javio se Germanijaku Marijan Poletto, predsjednik NK Dobrovac.

Momčad je ovo koja se natječe u 2. županijskoj ligi, a o ambicijama nam Poletto govori:

„Lani smo se plasirali u viši rang, iz treće smo ušli u drugu županijsku. Tu smo na sredini tablice, ostaje vidjeti kakvi ćemo biti u nadolazećoj sezoni. Cilj je održat se u sredini tablice, zasad većih ambicija nemamo jer to je problem igračkog kadra, teško je igračima uskladiti viši rang natjecanja s poslom, sada nas je malo i pandemija koronavirusa poremetila. No, unatoč tome vjerujem da ćemo izgurati novu sezonu, imamo lijepe klupske prostorije, igralište koje ima jedan od ljepših travnjaka u okolici i malo po malo sređujemo i održavamo klub“.

Za kraj smo upitali našeg sugovornika o sloganu Zig-Zag Dobrovac, kojeg viđamo na mnogim objavama kluba na društvenim mrežama.  

„Da, to je službeni slogan pod kojim naši igrači istrčavaju. Uvijek kad bi pobijedili, vikali su Zig-Zag Dobrovac“.

A jeste li ga preuzeli od hokejaša Medveščaka ili su oni po uzoru na vas smislili svoj navijački poklič?

„Mi smo ipak od njih preuzeli“, u dobrom je tonu i kroz smijeh završio Poletto.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka Germania Sport iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak nove sezone, a još mnogo klubova može očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima ili trenirkama obratite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se povratno javiti ukoliko ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

Sve vezane tekstove u vezi sponzorstva Germanija Sporta pročitajte OVDJE.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport kladionica)

 

 

 


Tagovi

Nove trenirkeGermania Sport kladionicahumanitarna akcijahumanitarni listićNovi dresovi za nove prvakenovi dresovi

Ostale Vijesti