Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL KLJUČNE RIJEČI
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL KLJUČNE RIJEČI

Garcia: "Kontrolirali smo stvari na terenu"; Kovačević: "Trebao sam ranije mijenjati"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.10.22. | 12:05

Dojam da je neriješenim ishodom bio zadovoljniji trener Puležana

Varaždin i Istra 1961 jučer su remizirali (1:1), a nekako je dojam da je neriješenim ishodom bio zadovoljniji trener Puležana Gonzalo Garcia. Poveli su Varaždinci u 37. minuti kada je sjajan gol postigao Tonio Teklić, no Caseres je u 69. minuti izjednačio.

„Varaždin je stajao dobro u prvih pet, šest minuta i imali su puno energije i snage. Nakon toga smo mi kontrolirali igru i kreirali smo dvije, tri vrlo dobre prilike u prvom poluvremenu, nismo ih iskoristili a onda je Teklić postigao fantastičan gol. Nakon izjednačenja, pred kraj susreta malo nam je ponestalo energije i javili su nam se neki problemi u igri, ali golman je odradio svoje kao i obrana“, naglasio je Garcia.

„Mislim da smo kontrolirali stanje na terenu. Uspjeli smo izjednačiti svojom borbenošću i na kraju zadnjih 15 minuta smo jako patili. Svaki njihov igrač s klupe unio sve više i više energije u njihovoj igri, no na kraju smo izdržali“, dodao je trener Istre 1961.

Strateg Varaždian Mario Kovačević žalio je za prekasnim izmjenama. U zadnjih 15 minuta, u kojima je Istra 1961 patila, ubacio je Pilja, Brodića, Perića i Puclina.

„Sad me to kopka. Možda sam i prije trebao ubaciti zamjene. Bili smo jako blizu. Prvi dio smo po meni bili bolji, kao i na početku drugog dijela kad nisu bili previše opasni. Iz naše pogreške je pao njihov pogodak. Stvarno šteta jer smo ipak bili malo bliže pobjedi nego gosti“, istaknuo je Kovačević pa se osvrnuo i na raspored koji slijedi njegovoj momčadi – Hajduk, Dinamo i Osijek.

„Šteta, što Teklić i Herrera imaju tri žuta, no imamo širok kadar i ne bojim se za svoju momčad“.


HNL, 11. kolo

Petak, 30. rujna

Varaždin – Istra 1961 1:1

Subota, 1. listopada

Osijek – Lokomotiva 16.55

Dinamo – Slaven Belupo 19.30

Nedjelja, 2. listopada

Rijeka – Hajduk 15.00

Šibenik – Gorica 17.30


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

HNLIstra 1961NK Varaždin

Ostale Vijesti