Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Garcia: "Da je ovo nešto drugo, ubio bih se, ali ovo je nogomet"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.03.23. | 20:28

Istra je vodila 3:1, a onda je Gorica napravila spektakularni preokret

U prvoj utakmici 25. kola HNL-a Gorica je kao domaćin svladala Istru 1961 sa 5:4 (1:2).

Gosti iz Pule su vodili sa 3:1 i bili nadomak pobjede, samo da bi Gorica s tri gola u četiri minute ostvarila preokret, a onda su u sudačkoj nadoknadi pala još dva gola. Pogotke za Goricu postigli su Slavko Bralić (30), Jurica Pršir (79-11m), Kristijan Fučak (81), Joey Suk (83) i Josip Mitrović (90+5), dok je dvostruki strijelac za Puljane bio Mounsef Bakrar (13, 42), a po jedan pogodak postigli su Facundo Caseres (55) i Darwin Matheus (90+4).

"Izgubili smo, ali okej, napravili smo greške, ne znam kako, moram pogledati utakmicu. Imali smo 70 i nešto minuta utakmicu u našim rukama i stvarno ne znam kako smo uspjeli to ispustiti. Komplimenti Gorici, dali smo im nešto. Oni su uspjeli."

Je li ovo najteži trenutakm otkako ste na klupi Istre?

"Ovo je nogomet. Zadnja utakmica je bila kaos u drugom smislu, nekad smo igrali dobro, onda je bio cirkus. Danas smo igrali dobro 75 minuta, onda smo se nekoliko minuta izgubili, onda se vratili, onda smo opet dobili gol. Da je ovo nešto drugo u životu, ubio bih se, ali ovo je nogomet. Mi smo momčad, moramo učiti. Dobili smo više golova danas..."

"Nije lako biti na klupi i gledati kako gubite tako da čestitam i njima što su imali samopouzdanja vratiti se nakon toga. To je nogomet. Kada sam ušao u svlačionicu nisam znao što bih rekao igračima, vidio sam njihova lica, nisu ni oni znali što bi rekli meni. Nisam čak bio ni ljutit. U srijedu imamo utakmicu, u nedjelju još jednu, to je nogometni život." (eg)



Tagovi

Gonzalo GarciaIstra 1961HNLHNK Gorica

Ostale Vijesti