Galatasaray dovodi pojačanje iz Juventusa

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.09.20. | 09:26

Turski gigant radi na osnaživanju momčadi za euro-sezonu, nadamo se kako će barem malo podcijeniti Splićane te da će im Bili pomrsiti račune.

Hajduk u četvrtak u Istanbulu protiv Galatasarayja igra kvalifikacijski susret za Europsku ligu. Splićani jesu autsajderi, no igra se na jednu utakmicu, a tu je ipak sve moguće, nadu Splićanima nitko ne smije oduzeti.

Trener domaćih Fatih Terim u svojim redovima ima nekoliko zvučnih svjetskih imena, no i dalje je u potrazi za pojačanjima.

Naglasak na osnaživanje se stavlja na vezni red. Već neko vrijeme se piše kako Terim u svojim redovima želi defenzivnog veznog lisabonskog Sportinga Idrissa Doumbiju, no prema posljednjim informacijama koje stižu iz Turske Galatasaray ozbiljno razmišlja o veznjaku Juventusa Samiju Khediri, kojem ugovor s torinskim gigantom istječe na kraju sezone.

Problem s Khedirom je što je zbog ozljede koljena već 10 mjeseci izvan natjecateljskog ritma, zbog toga su Turci zatražili detaljni zdravstveni pregled, nakon čega bi, ukoliko medicinsko izvješće bude pozitivno, krenuli u pregovore.

Također, Terim se pokušava riješiti Ryana Babela, kojeg bi ipak trebali vidjeti u četvrtak protiv Hajduka. Bešiktaš je bio jako zainteresiran za vraćanje Nizozemca u svoje redove, no na taj posao je stavljen veto jer Galatasaray ne želi osnaživati izravnog konkurenta.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2964903493615932&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Fatih TerimSami Khedira

Ostale Vijesti