REUTERS/Umit Bektas
REUTERS/Umit Bektas

Galata: " Neka se srame oni koji su nogomet u Turskoj doveli do ove točke"; Fener: "Rade viktimizaciju preko igrača koji se sudario s vratnicom"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.12.23. | 11:44

Ratovanje priopćenjima nakon velikog derbija

Iako su Fenerbahçe i Galatasaray odigrali „nulu” u velikom turskom derbiju, nije moglo proći bez repova. Naime, na društvenim mrežama ovoga se jutra puno raspravlja o napadaču Galatasarayja Mauru Icardiju.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Galatasaray je na društvenim mrežama objavio njegovu fotografiju s masnicom ispod oka, a tvrde da je to rezultat prekršaja i da im je trebao biti dosuđen kazneni udarac.

Oni koji samo žele pravdu za sebe i večeras su nastavili manipulirati turskim nogometom. VAR soba i 26 kamera ne vide i mi se sramimo zbog njih. Neka se srame oni koji su nogomet u Turskoj doveli do ove točke”, poručili su.

No iz redova Fenerbahçea, za koji brani Dominik Livaković, a igra i Edin Džeko, stižu oštre poruke.

Icardi je udario stativu glavom, a oni ga stave na Instagram i plaču za penalom... Tako tipično za njih. Sramotno”, poručio je BiH reprezentativac, dok se Fener ubrzo i službeno oglasio.

Pokušati raditi viktimizaciju preko igrača koji se sudario s vratnicom... Ostavit ćemo ovo na razmatranju javnosti”, odgovorili su iz Fenera. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Super LigGalatasarayFenerbahçeEdin DžekoDominik Livaković

Ostale Vijesti