Franko Andrijašević doveo Zhejiang na korak od prve lige!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.01.22. | 10:25

Bivši reprezentativac Hrvatske u sjajnoj je golgeterskoj formi obzirom da je zabio peti gol u posljednjih šest utakmica

Subotnje jutro donijelo je prvu utakmicu finala kvalifikacija za kinesku Super ligu u kojoj je Zhejiang napravio veliki korak prema plasmanu u elitno društvo nakon što je golom Franka Andrijaševića upisao pobjedu na gostovanju kod Qingdaoa 1-0.

Tijekom cijelog dvoboja na stadionu Yellow Dragon u Hangzhou bilo je jasno zašto je momčad bivšeg nogometaša Hajduka, Dinama i Rijeke kao i reprezentativca Hrvatske veliki favorit u finalu doigravanja. Nadmoć je okrunjena nakon pola sata igre kada je Andrijašević pogotkom doveo Zhejiang u vodstvo koje nisu ispuštali do kraja utakmice.

Franko Andrijašević stigao je u Zhejiang početkom srpnja i odmah se nametnuo. U manje od pola godine skupio je 25 nastupa i zabio 8 golova. A da je u sjajnoj formi sugerira činjenica da je u posljednjih šest utakmica čak pet puta bio strijelac. Uzvratni dvoboj koji nosi plasman u prvu ligu igra se u srijedu.

Ako je Franko obilježio subotu, nedjelja bi mogla pripasti Ivanu Leki obzirom da sa svojim Shanghai Portom igra finale Kupa protiv Shandong Taishana. Ta utakmica je na rasporedu u 12.30 sati.


Tagovi

Franko Andrijašević

Ostale Vijesti