Pixsell
Pixsell

FOTO/VIDEO Futsal Dinamo na krilima tisuća Boysa izborio Ligu prvaka! Bišćan, Šokota i Šimić s tribina navijali za Plave

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.05.23. | 20:28

Uzvratna utakmica polufinala hrvatskog prvenstva priredila je pravi spektakl

Filip Novak doveo je Futsal Dinamo do konačnog preokreta 3-2 u vatrenoj utakmici na početku drugog dijela i Plavi su stigli do finala hrvatskog prvenstava, a ujedno i povijesnog plasmana u Ligu prvaka nakon što su svladali Novo vrijeme iz Makarske 3-2 nošeni pjesmom Bad Blue Boysa koja se orila Dvojkom Doma sportova. U dvije odigrane utakmice, Dinamo je oba puta bio bolji. Prvo su aktualne prvake svladali 2-1, a potom večeras 3-2.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Novo vrijeme je povelo golom Josipa Juretića, a njihovu je prednos povećao Brazilac Breno u 14. momuti, ali pjesma Boysa nije stala od početka susreta i Dinamo je u konačnici uspio preokrenuti susret.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Prvo je prednost gostiju smanjio Dekanić u 16. minuti, a Luka Perić omogućio je Plavima da na odmor odu u egalu. Veliko slavlje domaćima je donio Filip Novak koji je u 23. minuti na semafor postavio konačnih 3-2. U finalu će igrati protiv Olmissuma.


U rasprodanoj Dvojci među tisućama Boysa, našla su se i neka poznata lica, tako je i trener GNK Dinama, Igor Bišćan budno promatrao Futsal Dinamo i njihov veliki uspjeh, a s njim u društvu su bili Tomo Šokota i Dario Šimić.

Slavlje tribina i igrača pogledajte OVDJE.


Utakmicu možete pogledati na poveznici ispod:



Tagovi

Futsal Dinamofutsal prvenstvo Hrvatskeprvenstvo hrvatske u futsalu

Ostale Vijesti