PIXSELL
PIXSELL

FOTO Simon u kopačkama, Krstanović opet na terenu, Dalić zaradio gromoglasan pljesak, Ćorluka zaludio navijače

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.09.23. | 17:40

Lekenik je ugostio humanitarni spektakl

Velikih 20 godina djelovanja Humanih zvijezda Hrvatske ‘03 te 30 godina SOS Dječjeg sela Lekenik, u srijedu se u Lekeniku se okupilo tisuće ljudi kako bi sudjelovale na velikom humanitarnom sportsko-glazbenom spektaklu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Među humanim zvijezdama bili su nekadašnji Vatrenih Ivica Olić, Goran Vlaović, Vedran Ćorluka i drugi, ali i šef akutalne hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić. Iako su svi pozdravljeni od stotina navijača koji su ih dočekali, među onima koji su posebno glasno dočekani bili su upravo popularni Čarli koji je satima prije utakmice strpljivo stajao na suncu s navijačima kako bi se uslikao sa svakim tko ga je za to zamolio, a izbornik je na posebno lijep način dočekan u Lekeniku. Osim što su ga tribine nagradile gromoglasnim aplauzom, dobio je i portret na poklon. Dodajmo i kako se Ivica Grnja oprostio od izborničke funkcije Humanih zvijezda i to nakon punih 20 godina.

U kopačke je za ovu hvalevrijednu akciju stao i košarkaš Krunoslav Simon, a na naše pitanje kako mu je u njima, rekao je:

"Ma danas sam ih kupio, naravno da sam uspio kupiti i broj veće čak, ali bilo je odlično! Samo mi je žao što nisam u istom trenutku na terenu bio s Krstanovićem, ovo što smo bili u istoj momčadi se 'ne pika'", rekao je uvijek pristojni Simon. A upravo povratnik na travnjake i jedna od najvećih ikona hrvatskog nogometa Ivan Krstanović za sada nije htio otkriti hoće li se vratiti profesionalnom nogometu.

"Vidjet ćemo, vidjet ćemo, ne znam još ništa", klasično nogometno-tajanstven je jedan od najboljih strijelaca u povijesti HNL-a.

Svoj su doprinos dale i druge poznate osobe iz javnog zivota poput Zlatka Mateše, ali i glazbenika Mate Bulića, Željka Bebeka, Sandija Cenova, grupe Feminnem, Letećeg odreda, Miroslava Škore, Minee, Lidije Bačić, Amira Kazića Lea, Marka Kutlića i drugih. Red je i pohvaliti njih za koncert koji je do dugo u noć zabaljao okupljene u Lekeniku. Uz višegodišnji doprinos Lea u HZH, da se i sutra odluči 'objesiti kopačke o klin', ne mora brinuti jer ima i pjevačkog nasljednika u momčadi. Naime, posbeno treba čestitati mladom Marku Kutliću koji je bio jedan od strijelaca na utakmici odigranoj između Humanih zvijezda i veterana NK Lekenika.

Iako je ovaj spektakl, za koji je ulaznica koštala 15 eura i išla u dobrotvorne svrhe, završio, SOS Dječjem selu Lekenik i dalje možete pomoći pozivom na broj 060 9055.





Tagovi

LekenikMiroslav BičanićKrunoslav SimonGoran VlaovićIvica OlićZlatko Dalić

Ostale Vijesti