Samir Handanovič u društvu Tomislava Puljića, Foto: Geramanijak
Samir Handanovič u društvu Tomislava Puljića, Foto: Geramanijak

FOTO Samir Handanovič u Kranjčevićevoj! Je li došao gledati Labrovića i Čavlinu?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 19:14

Njegov dolazak na utakmicu Germanijaku nije prošao 'ispod radara'...

Da sudar u Kranjčevićevoj između Lokomotive i Rijeka nije tek jedna od utakmica u nizu moglo se zaključiti već sat i pol prije nego što će Patrik Kolarić označiti početak utakmice. Na tribinama se već tada skupilo mnoštvo ljudi, a posebno zanimljivo bilo je vidjeti prepunu novinarsku ložu. Prvi put ove sezone na utakmici Rijeke u Kranjčevićevoj!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako živimo u vremenima kad je poveći dolazak predstavnika ‘sedme sile’ na HNL utakmicu postala vijest, ‘face’ koje su se mogle primijetiti u svečanoj loži ipak su bile ‘za nijansu’ interesantnije.

Prvi put ove polusezone utakmicu svojeg kluba uživo će pogledati i Damir Mišković, predsjednik Rijeke, ali osim njega, uz mnogobrojne agente i ostale važne ljude u svijetu nogometa, u svečanoj loži mogao se vidjeti i Samir Handanovič!

Legendarni Slovenac na koncu prošle sezone otišao je u igračku mirovinu nakon 11 godina provedenih u Interu. Iako nije javno obznanio u kojim će smjerom krenuti nakon što je objesio kopačke (i rukavice) o klin, on već neko vrijeme radi u skauting službi Nerazzurra, a njegov dolazak na utakmicu u Kranjčevićevoj zainteresirao je mnoge.

Budući da je donedavno bio jedan od najboljih vratara svijeta, sigurno je da će Handanovič pod povećalom imati Nediljka Labrovića i Nikolu Čavlinu, najboljeg (Labrović) i jednog od boljih (Čavlina) vratara HNL-a. Kasnije se doznalo kako je primarni fokus imao na izvedbu mladog Nikole Čavline, a budući da je vratar mladih Vatrenih još jednom bio vrlo dobar (kod pogotka nije mogao ništa), sigurno će u 'tekici' iskusnog Slovenca dobiti jedan veliki plus.

Inter će, pretpostavlja se, ovog ljeta nastojati zaoštriti konkurenciju među vratnicama budući da će trenutna ‘jedinica’ kluba ove godine proslaviti svoj 36. rođendan. Yan Sommer je neupitno ove sezone bio velika snaga Nerazzurra, ali isto tako nije više u cvijetu mladosti…

Handanovič, jasno, tek treba podnijeti izvješće s puta, ali ono što će dostaviti šefu skauting službe Nerazzurra i sportskom direktoru Pieru Ausiliju sigurno će se svidjeti ljudima s Kajzerice. Prije četiri godine Lokomotiva je prodala svojeg tadašnjeg vratara Ivu Grbića u Atletico Madrid za 3.5 milijuna eura, a, tko zna, možda sljedeći kupac Lokomotivine jedinice bude novi prvak Italije...

Foto: GermanijakFoto: Germanijak
Foto: GermanijakFoto: Germanijak



Tagovi

Samir HandanovičHNK RijekaRijekaLokomotiva ZagrebHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti