REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

FOTO Njemački mediji Bjelicu vide kao spasitelja: "Mogao si je olakšati, ali je ipak došao sada i poslao jaku poruku nezadovoljnima"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.11.23. | 10:06

Nenad Bjelica želi dominantno ući u eru s 1. FC Union Berlinom, a za to priliku ima već sutra u Portugalu protiv Brage

Nenad Bjelica je u ponedjeljak ujutro održao prvi trening kao trener Union Berlina i tako započeo proces upoznavanja sa svojom novom momčadi koji će morati biti dosta 'ekspresan'. Naime, već sutra ih čeka okršaj u Ligi prvaka, a potom za vikend i jedna od najtežih utakmica u Bundesligi. No, puno povjerenja i nada polažu u Bjelicu Nijemci. Podršku ima od kluba, medija, a čini se i igrača.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Berliner Zeitung ga hvali:

"Mogao si je 52-godišnji Hrvat olakšati i pričekati sljedeći tjedan da potpiše ugovor. Bjelica je, međutim, našao pravi trenutak za novi zadatak i nema problema s gustim rasporedom i teškim utakmicama."

Osim toga, pišu i kako je Bjelica održao razgovor s kapetanom Christopherom Trimmelom i njegovim zamjenikom Ranijem Khedirom. Trojac je razmijenio ideje, osmijeh se izdaleka mogao vidjeti na licima Khedire i njegovog novog trenera. Međutim, naglašavaju kako će ostati tajna što je trojac razgovarao na treningu.

Naglašavaju i njegove uvodne riječi, kojima je kažu, poslao jasnu poruku igračima poput Sheralda Beckera ili Davida Fofane, koji su u prošlosti ili nedavno izražavali nezadovoljstvo nakon zamjena.

“Svatko tko se potrudi imat će najboljeg prijatelja u Nenadu Bjelici. Ako to ne učinite, imat ćete problema"

Nenad Bjelica želi dominantno ući u eru s 1. FC Union Berlinom, a za to priliku ima već sutra u Portugalu protiv Brage. Utakmica je na rasporedu od 21 sat, a pratiti ju možete na programu Arena sporta 9. Već nakon remija 1-1 kod SSC Napolija prije tri tjedna bilo je jasno da se do osmine finala Lige prvaka više i matematički ne može doći, ali treće mjesto, a time i plasman u play-off Europske lige, proklamirani je cilj. Dakle, Union Berlin ne smije izgubiti u Bragi ako želi zadržati priliku igrati u Europi u novoj godini.



Tagovi

Nenad BjelicaUnion BerlinLiga prvakaBraga

Ostale Vijesti