REUTERS/Violeta Santos Moura
REUTERS/Violeta Santos Moura

FOTO Modrić ostavio plava srca na objavu Dinama uoči Derbija, Ancelotti: „Lukina budućnost? Svi osim nas pričaju o tome“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.03.24. | 13:47

Maestro je u konkurenciji za utakmicu protiv Athletica

Iako mnogi navode kako bi ova sezona mogla biti Lukin 'Last dance' u dresu Los Blancosa, definitivne odluke, kakvu je primjerice donio Xabi Alonso u Leverkusenu da ostaje ili pak Jürgen Klopp u Liverpoolu da odlazi, još uvijek nema. Naravno, nije Luka trener, već igrač, ali sama činjenica da je ugovorno vezan s Real Madridom još manje od 100 dana daje medijima, naročito onim španjolskim, da na dnevnoj bazi špekuliraju o njegovoj budućnosti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Navijači Dinama ga zazivaju, poručili su mu već da bi itekako 'imalo smisla' da se vrati 'kući', ali na pitanje gdje će nastaviti karijeru vjerojatno još uvijek ni sam Luka nema odgovor.

Uoči Derbija, Luka je na Instagramu objavio plavo srce ispod Dinamove objave, baš kao i mnogi drugi igrači o kojima smo ranije pisali. Naravno, simpatizeri Dinama dočekali bi ga otvorenih ruku, ali, kako smo već konstatirali, Maestrova je budućnost prilično neizvjesna.

„Modrićeva budućnost? Svi osim nas pričaju o tome. Luka je usredotočen na ovu sezonu, a nakon nje ćemo odlučiti kakva je njegova budućnost i kakva je budućnost kluba. Tada ćemo za to imati vremena. Mislim da nikoga ne zanima da se o njegovoj budućnosti sada priča“, rekao je Ancelotti na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Athletica pa dodao:

„Toni Kroos ostaje, a Modrić odlazi? Ne znam. Ono što ja vidim je da su spremni za igru. Obojica razmišljaju o preostalim utakmicama, a ne onom što budućnost donosi", zaključio je Don Carlo.



Tagovi

Luka ModrićReal MadridLa LigaCarlo Ancelotti

Ostale Vijesti