REUTERS/Twitter
REUTERS/Twitter

FOTO Gori Iker, gori Twitter: Veliki Casillas se naklonio Livakoviću i potvrdio svoje proročanstvo

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.12.22. | 20:50

Nitko i dalje ne može doći sebi od našeg prolaska u polufinale. Ili kako bismo mi u Hrvatskoj rekli: "OVDJE NITKO NIJE NORMALAN!"

Da nismo samo mi "proroci u svom selu" s tekstovima u kojima unaprijed objašnjavamo da će Hrvatska pobijediti Brazil. Jedan prorok je i slavni španjolski golman Iker Casillas.

Nakon našeg prolaska u polufinale, kratko je na Twitteru napisao "Dominik Livakovic, top VRATAR" i na tome zaradio preko 40 tisuća lajkova, više od tri tisuće repostova i gotovo 300 citiranja. Osim toga, podsjetili su ga komentatori da je baš on 2019. predvidio da je Lvaković, koji je tada već pružao sjajne partije na vratima Dinama, jako interesantan golman sa svoje 24 godine.


Naravno, osim Ikera i ostatak Twittera je posve poludio za Hrvatima čak do te mjere da su parafrazirali slavnu izjavu Garyja Linekera pa kažu da je nogomet igra u kojemu igraju 22 igrača 120 minuta, a uvijek pobijedi Hravtska.

Neke smo i naživcirali s produžecima, ali svi nam se, u globalu, "klanjaju" nakon ovog trilera.


Bruno Petković također je mnoge zaintrigirao i to ne samo golom, nego i prolaskom brazilske obrane pred kraj susreta kada je asistirao Brozoviću, ali je Epic pucao preko gola.









Tagovi

Iker CasillasDominik LivakovićHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti