Igrači Galate naganjali Fenerovog strijelca za izjednačenje u turskom derbiju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.11.18. | 20:56

Odigran veliki derbi u Turskoj.

Najveći istanbulski, pa i turski, derbi između Galatasaraya i Fenerbahčea završen je podjelom bodova. Utakmica je bila vrlo sadržajna prilikama i potezima, a konačni rezultat bio je 2-2.

Napisali bismo još i da je završio 'miroljubivim' remijem, ali to ne bi bilo u potpunosti istinito s obzirom na tenzije – kako među navijačima, tako i među igračima.

Galata je bila favorit na svom terenu, a svoju terensku nadmoć kapitalizirali su u 31. minuti kada je nakon prekida pogodio Ryan Donk za vodstvo domaćih. Izgledalo je da se nastavlja agonija Fenera, koji je u katastrofalnoj formi, kada je Linnes povisio na 2-0 u 49. minuti, ali Dinamov protivnik u skupini Europske lige uspio se vratiti u utakmicu.

ODIGRAJ Fenerbahče - Anderlecht

Prvo je Mathieu Valbuena smanjio iz jedanaesterca u 66. minuti, nakon čega je nastala velika gužva. Utakmica je pauzirana na nekoliko minuta zbog navlačenja među igračima, ali sudac utakmice na kraju nije dodijelio niti jednu javnu opomenu te se utakmica normalno nastavila.

Omaleni Francuz prometnuo se u heroja momčadi pod vodstvom novog trenera Erwina Koemana jer je u 72. minuti asistirao Jailsonu koji je sjajno pogodio za izjednačenje i konačnih 2-2. Imali su gosti još jednu fenomenalnu šansu da dođu do potpunog preokreta, ali udarac Roberta Soldada obranio golman Galate Fernando Muslera.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, nastala je gužva na terenu, a domaći nogometaši su krenuli u sprint za Jailsonom, koji je postigao izjednačujući zgoditak. Nakon nekoliko minuta, organi reda i mira uspjeli su smiriti situaciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Mathieu Valbuena

Ostale Vijesti