HNK Hajduk Split
HNK Hajduk Split

Fabrizio Romano o Nikoličiusu: „Žele ga u Njemačkoj, Italiji i Engleskoj”

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.04.24. | 15:27

Pouzdani transfer guru ima dobre vijesti za sportskog direktora Hajduka

Mindaugas Nikoličius podnio je jučer ostavku na mjestu sportskog direktora Hajduka. Litavac odlazi nakon tri i pol godine u Splitu, a njegova ostavka nastavak je kadrovskog čišćenja u završnici sezone koja je na Poljudu označena kao nauspješna. Prethodno su klub napustili predsjednik Lukša Jakobušić i trener Mislav Karoglan.

No, čini se da Litavac, kada u ljeto ode iz Hajduka, neće imati previše problema oko pronalaska novog poslodavca. Barem ako je suditi po današnjoj objavi Fabrizija Romana na platformi X.

"Sportski direktor Hajduka iz Splita Mindaugas Nikoličius napušta klub nakon tri i pol godine uspješnog rada. Neće produljiti ugovor koji mu istječe u lipnju. Povezan je s klubovima u Engleskoj, Njemačkoj i Italiji. Hajduk je osvojio dva Hrvatska kupa i bio je u igri za naslov prvaka u svim sezonama dok je Nikoličius bio tamo", napisao je Romano.

Mindaugas Nikoličius stigao je na Poljud u siječnju 2021. godine, dva mjeseca nakon Lukše Jakobušića. S Bijelima je Litavac potpisao ugovor do ljeta 2024., kada će i napustiti Poljud. (I.M.)



Tagovi

Mindaugas NikoličiusHajdukNK Hajduk SplitFabrizio Romano

Ostale Vijesti