Evo o čemu ovisi budućnost Perišića u Bayernu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.06.20. | 16:19

Njemački vodeći sportski dnevnik izdvojio je konkretan uvjet za ostanak hrvatskog igrača u Bavarskoj

Ivan Perišić prošlog je ljetao stigao na posudbu u Bayern iz Intera.

Rješenje je to koje su bavarski klupski ‘’vlastodršci’’ ad hoc donijeli nakon što je nemilim slijedom događaja propao veliki transfer Leroya Sanea iz Manchester Cityja kojim bi se odlični krilni igrač vratio u domovinu.

Ili barem tada propao. No s obzirom da je Sane Bayernov projekt koji niti u jednom trenutku nije napušten, taj transfer je svakim danom sve bliže realizaciji. Sukladno tome, i status Omišanina sve je uzdrmaniji.

Kako navodi Sport Bild, pred klubom je rješavanje pitanja dva igrača, Perišića i Coutinha. Točnije, pitanje drugog je riješeno, Brazilac gotovo sigurno napušta klub nakon isteka posudbe iz Barcelone, dok Perišića, rečeno je u tekstu, može spasiti megauspješna sezona kluba.

Naš reprezentativac ima veoma velik ugovor te je to razlog što možebitno za njega neće biti mjesta, no ako Bayern osvoji drugi treble u svojoj skoro 120-godišnjoj povijesti (prvi nakon 2013.), to znači da će klub na račun osvojene Lige prvaka uprihoditi novih 19 milijuna eura (ili 15 za samo finale) i četiri i pol za osvajanje kupa.

U tom bi slučaju Perišić mogao dočekati novu sezonu na Allianz Areni.

 

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Manchester CityLeroy SaneBarcelonaCoutinhougovorBayernIvan Perišić

Ostale Vijesti