REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Evo koliko Pique zarađuje nakon smanjenja plaće, nakon utakmice ima za kruh i paštetu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.08.21. | 09:08

34-godišnji Španjolac potvrdio je kako se planira umiroviti u Barci

Gerard Pique, novi kapetan i najiskusniji igrač u svlačionici Barcelone, pristao je za klub igrati gotovo besplatno kako bi im pomogao da uoči početka nove ligaške sezone registriraju nove igrače. Katalonci su u konačnici uspjeli registrirati nizozemskog napadača Memphisa Depaya i stopera Erica Garciju, koji su igrali u jučerašnjoj pobjedi ekipe protiv Real Sociedada (4:2), piše portal sportsport.ba.

“Na kraju nam je bilo malo teško, ali općenito je to bila odlična utakmica. kontrolirali smo je 80 minuta. Morate biti zadovoljni nakon ovakve utakmice. Imali smo dobru predstavu, a i novi igrači su se dobro pokazali”, rekao je Pique, dodavši da će i ostali kapetani i lideri Barcelone pristati na smanjenje plaće.

Pique je dijete Barcelone, prošao je njihovu nogometnu školu, a sada pokazao koliko mu znači klub u kojem je gotovo cijeli svoj igrački vijek.

“Ovdje sam rođen, ovdje sam odrastao, bio sam navijač i igrač. Želim reći da smo bili u kontaktu s kapetanima i oni će isto prihvatiti smanjenje. Ovo je obitelj, svi smo zajedno. Kapitani se namjeravaju prilagoditi onome što klub traži. To je odluka koju smo donijeli. Ponosni smo na to.“

Bio je to prvi dvoboj Barcinih igrača bez Lea Messija.

"Znali smo da će ljudi ovako reagovati. Messi je najvažniji igrač u povijesti nogometa, ali sve se događa i morate nastaviti. Bit ćemo vrlo konkurentni, borit ćemo se za sve. Bez Lava nećemo imati talenta od prije, ali ujedinjeni smo. Imamo cilj i uradit ćemo sve da ga i ostvarimo“, dodao je.

Dotaknuo se, potom, smanjenje plaće i otkrio kako igra za – četiri dolara.

Za kraj, potvrdio je da će 100 posto ostati u Barceloni do kraja karijere.


Tagovi

Gerard PiqueBarcelona

Ostale Vijesti