Euforija bi mogla zahvatiti Split: Hajduk sprema dva velika pojačanja!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.06.15. | 13:41

Hajduk je ambiciozno krenuo na tržištu transfera. Bijeli kompletiraju kadar za iduću sezonu, a prije svega traže pojačanja za momčad pod vodstvom novog trenera Damira Burića.

Prvi je na Poljud stigao Artem Radčenko, bivši mladi ukrajinski reprezentativac i član Metalista iz Kharkiva. Prema neslužbenim izvorima bliskim splitskom klubu, praktički je sve dogovoreno s još nekoliko igrača i samo se čeka njihov potpis ugovora. To su ukrajinski stoper Maksim Bilij, brazilski defenzivni veznjak Jefferson Santos i kamerunski napadač Franck Ohandza.

A nakon stranaca, na red su došla i „domaća dica“. Jučer se pojavila informacija kako Hajduk radi na vraćanju Ante Roguljića, mladog hrvatskog reprezentativca koji je kao veliki talent iz splitskog Adriatica otišao u Red Bull Salzburg. Tamo je bio redovit u „klubu-satelitu“, drugoligaškom Lieferingu, no još je daleko od prve momčadi Salzburga.

Izgledna opcija je posudba, a finaliziranje posla očekuje se uskoro. Nema sumnje, Hajduk bi s Roguljićem dobio dodatni ofenzivni potencijal. Bit će zanimljivo vidjeti može li se, u slučaju posudbe, dogovoriti i opcija otkupa ugovora. Ne treba zaboraviti da je Dinamo iz Austrije doveo Antu Ćorića za milijun eura. Što je malo, s obzirom koliko vrijedi već sada...

Još jedna velika želja Hajduka je i Hrvoje Milić, nekadašnji igrač Bijelih i povremeni hrvatski reprezentativac. Njegov Rostov se polako raspada i on će gotovo sigurno promijeniti adresu. Poznat je Milić kao veliki navijač Hajduka, a vidjet ćemo hoće li se odlučiti za povratak na Poljud ili će odabrati ipak neki financijski isplativiji angažman u inozemstvu...


Tagovi

RostovSalzburgHrvoje MilićAnte RoguljićHajduk

Ostale Vijesti