Enrique: Ostalo je još puno do kraja, sigurno se nećemo predati

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 09.01.17. | 09:52

Barcelona je sinoć sjajnim pogotkom Messija iz slobodnog udaraca u 90. minuti došla do boda protiv talentiranog Villarreala.

Osvojenim bodom na kraju ne može potpuno zadovoljna biti niti jedna ekipa. Žuta podmornica držala je vodstvo sve do 90. minute, a Barcelona je ipak bila bolja momčad.

„Zaslužili smo pobjedu, ali nogomet nije uvijek najpošteniji. Villarreal je momčad koja se voli nadigravati i ima kvalitetne igrače. Imaju svoj stil igre i igraju jako dobro. Bili smo svjesni težine utakmice, ali svojim igračima ne mogu ništa prigovoriti jer smatram da smo zaslužili pobjedu“, rekao je nakon utakmice Luis Enrique.

Nakon 17 kola španjolske Primere, Barcelona ima pet bodova i utakmicu manje od goropadnog Real Madrida koji je još u subotu razbio pretposljednju Granadu s 5:0. Blaugrani ovo je bio četvrti remi u posljednjih šest ligaških dvoboja.

„Ostalo je još puno za igrati do kraja, a mi se sigurno nećemo predati. Moramo nastaviti raditi, ikako bismo popravili formu“, rekao je za kraj Enrique.

Sličnog razmišljanja bio je Barcelonin veznjak Sergio Busquets: „U određenim trenucima nismo imali sreće, no to je nogomet. Nećemo se predati i nastavit ćemo se boriti. Na kolektivnoj razini momčad je izgledala jako dobro i šteta je jer smo ispustili dva boda“.

Iako je pobjedu ispustio u posljednjoj minuti utakmice, trener domaćina Fran Escriba, ipak je bio zadovoljniji osvojenim bodom: „Nakon svega viđenog moramo vrednovati osvojeni bod. Ponosan sam na svoje igrače i ova utakmica daje nam jako puno samopouzdanja pred dvoboj protiv Real Sociedada u srijedu“, rekao je trener petoplasirane momčadi Primere. 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Sergio BusquetsLionel MessiLuis Enrique

Ostale Vijesti