Slavko Midžor/Pixsell
Slavko Midžor/Pixsell

Emreli dobio ultimatum pa platio dug i izbjegao raskid ugovora u Dinamu!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.10.22. | 12:30

Azerbajdžanskog napadača suspendirala je FIFA zbog duga od 100 tisuća eura poljskoj Legiji. U Dinamu, navodno, nisu imali razumijevanja, tražili su da u najkraćem roku plati dug, ili će s njim raskinuti ugovor. Prema informacijama Germanija, Emreli je ultimatum shvatio ozbiljno i najavio da će podmirti dug

Dva su događaja uzburkala Maksimir nakon poraza od Red Bulla u Salzburgu (1:0). Prvo je Josip Drmić, odmah nakon utakmice, svojim izjavama prozvao trenera Antu Čačiča zbog taktike i načina igre, a onda je stigla vijest da je FIFA suspendirala Mahira Emrelija zbog duga od 100 tisuća eura njegovu bivšem klubu, varšavskoj Legiji. I dok se čeka hoće li Drmić snositi kakve posljedice za svoj istup (prije 10 godina Čačić bi sigurno teško oprostio takav potez), Mahir Emreli je, čini se, izbjegao najtežu kaznu.

Naime, kako neslužbeno saznajemo, iako Dinamo s tim njegovim dugom nema nikakve veze, niti se tiče Dinama, u maksimirskom klubu nisu najbolje primili vijest o suspenziji. I odmah su pred azerbajdžanskog napadača stavili ultimatum: "plati dug u najkraćem roku, riješi suspenziju ili na tebe više nećemo računati." Da, bili su, navodno, u Maksimiru spremni raskinuti ugovor s Emrelijem! No, Emreli je, čini se, taj ultimatum shvatio ozbiljno, odmah najavio da će vratiti novac, ako to već i nije učinio do petka poslijepodne. Ako jest platio, brzo će iz FIFA-e doći dokument o prekidu suspenzije i Emreli će uskoro opet biti u kadru. Ispostavi li se da nije platio, Dinamo, vjerojatno, neće imati razumijevanja, Emreli će postati bivši. I, kraj priče!

HNL, 12. kolo

Petak, 7. listopada

Lokomotiva - Šibenik, 18.00

Subota, 8. listopada

Hajduk - Varaždin, 19.05

Istra 1961 - Dinamo - odgođeno

Nedjelja, 9. listopada

Slaven Belupo - Osijek, 15.00

Gorica - Rijeka, 17.10

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

GNK DinamoMahir EmreliFIFALegia

Ostale Vijesti