Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Fifa suspendirala Emrelija zbog dugovanja prema bivšem klubu, oglasio se i Dinamo

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.10.22. | 19:07

Azerbajdžanac mora podmiriti financijske obveze

Mahir Emreli će malo odmoriti od nogometa, odnosno barem dok ne zavuče ruku malo dublje u džep i ne uplati dugovanja koja ima prema varšavskoj Legiji. Fifa je, naime, suspendirala igrača Dinama zbog dugovanja nastalih prema bivšem klubu, a informaciju je na poljski portal polsatsport.pl gurnuo Jakub Laskowski, direktor pravnih poslova u varšavskom klubu.

Emreli je na ljeto 2021. godine prešao iz Qarabaga u Legiju, da bi osam mjeseci kasnije, zbog slabih rezultata i loše atmosfere, raskinuo ugovor i pridružio se Modrima. No, Fifa je presudila kako je Azerbajdžanac pritom Legiji ostao dužan sto tisuća eura koje mora uplatiti kako bi ponovno mogao nastupati.

O cijeloj situaciji oglasio se i Dinamo.

„S obzirom na velik broj medijskih upita obavještavamo javnost o tome da je GNK Dinamo preko Hrvatskog nogometnog saveza zaprimio tijekom današnjeg dana odluku FIFA-e o suspenziji igrača prve momčadi Mahira Emrelija zbog financijskih obveza koje igrač nije podmirio prema svom bivšem klubu varšavskoj Legiji u roku dogovorenom kroz međusobni sporazum između igrača i Legije. Dinamo nije stranka u ovom postupku, ali će primijeniti odluku FIFA-e o suspenziji sve dok sukladno toj odluci kompletno dugovanje igrača Mahira Emrelija prema Legiji ne bude podmireno“, stoji na stranicama kluba.. (pz)


Tagovi

GNK DinamoMahir EmreliLegia

Ostale Vijesti