REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

El Cholo 'udara' po igraču kojeg je doveo za 127 milijuna eura: "Kad ne razumiješ kulturu kluba, teško je opstati"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.11.23. | 11:50

Portugalac je ove sezone za Blaugranu skupio 14 nastupa u svim natjecanjima.

Nakon 12 odigranih kola u La Ligi, Atletico Madrid nalazi se na četvrtom mjestu. Na prvu, mnogi bi pomislili da su podbacili, ali oni imaju utakmicu manje od drugoplasiraog Real Madrida i trećeplasirane Barcelone koji od njih sada imaju dva, odnosno četiri boda više. Na vrhu La Lige se nalazi Girona, najveće iznenađenje u svim Ligama petice i klub koji je dosad u 13 nastupa skupio 11 pobjeda, jedan remi te jedan poraz.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

El Cholo je nedavno s Atleticom produljio ugovor do 2027. godine. Uskoro će proslaviti svoj 12. rođendan na klupi Rojiblancosa, a dosad je u 643 utakmice na klupi madridskog kluba ostvario nevjerojatnu 381 pobjedu, 145 remija i 117 poraza uz gol-razliku 1092-527.

Što je stariji, El Cholo se manje pojavljuje u medijima, stoga svaka njegova izjava sada ima 'veću težinu'. U razgovoru za Cadenu SER, Simeone se, između ostalog, osvrnuo i na Joaa Felixa, uvjerljivo najveće pojačanje u povijesti Atletica.

„Kad ne razumiješ kulturu kluba, teško je opstati“, rekao je, između ostalog, trener Atletica pa dodao:

„Sve što će mu se dogoditi u karijeri je dobro za nas. Ako ostane u Barceloni, dobit ćemo veliku odštetu, a ako se vrati, imat ćemo ga na raspolaganju još tri godine te će u našem dresu raditi ono što je mogao u tuđem.“

Felix i Atletico očito nisu bili 'suđeni' jedan za drugog…

„Nije nam mogao dati više od toga što nam je dao. Sad mu ide dobro, njegova reaktivna igra po izgubljenoj lopti je bolja. Dobro je za njega kad igra bliže golu.“

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Diego SimeoneAtletico MadridJoao Felix

Ostale Vijesti