DANIELE MASCOLO/Action Images
DANIELE MASCOLO/Action Images

E ovo se zove mušterija: U zadnjih 7 utakmica, isto toliko pobjeda uz gol-razliku 25:0

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.08.21. | 09:14

Nevjerojatan učinak Nerrazzura protiv Genoe.

Jučer je počela nova sezona talijanske Serie A. U četiri dvoboja gosti su upisali tri pobjede, Jurićev i Pjacin Torino izgubio je od Pašalićeve Atalante 1:2, Lazio je s 3:1 bio bolji od Empolija, a Sassuolo je nadvisio Veronu na Bentegodiju 3:2. Jedinu domaću pobjedu upisao je prvak Inter. S 4:0 razbijena je Genoa.

Iako se mislilo da će Inter odlaskom trenera Antonija Contea te dva ponajbolja igrača Romelua Lukakua u Chelsea i Achrafa Hakimija u PSG biti dosta slabiji nego prošle sezone, kada su suvereno osvojili titulu, ako se po jutru dan poznaje, pred Nerrazzurima je još jedna dobra sezona. Inter je rezultatom i igrom nadvisio Genou, na odmor se otišlo s 2:0 prednosti, a domaćinima je i poništen pogodak. U nastavku je Inter samo potvrdio pobjedu. Prvi i posljednji pogodak na utakmici zabili su ovosezonska pojačanja - Hakan Calhanoglu i Edin Džeko.

Ono što je simptomatično za ovu utakmicu je serija koju je Inter nastavio protiv Genoe koja je posljednji put svladala Inter 17. veljače na domaćem terenu s 2:0. Od tada Inter i Genoa odigrali su sedam utakmica. Inter je slavio s 5:0, tri puta po 4:0, dva puta po 3:0 i jednom 2:0. U zadnje tri godine ukupno sedam pobjeda i gol-razlika 25:0.

Ako Genoa nije prava riječ za 'mušteriju' u Interovom rječniku onda ne znamo koja jest...


Tagovi

InterGenoaSerie A

Ostale Vijesti