Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Dvojac odlazi iz Hajduka već ove zime, otvara se prostor za pojačanja

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.12.23. | 16:10

Jednome ističe ugovor na ljeto, drugi je u potrazi za minutažom

Dva igrača mogla bi napustiti Hajduk ove zime, za njih nema mjesta u momčadi Mislava Karoglana koje je prebukirana na nekim pozicijama.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tino Blaž Lauš mogao bi opet na posudbu, ovaj put u Široki Brijeg s kojim Hajduk ima poslovno-sportsku suradnju i gdje je do prije koji dan bio trener Marijan Budimir. Lauš je u potrazi za minutažom, jer ove sezone odigrao pet susreta, tek 13 minuta u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Ovaj 22-godišnjak kalio se već u Posušju, Veležu i Istri 1961.

Drugo ime je puno zvučnije, radi se o Ivanu Dolčeku koji je imao problema s ozljedama, ali i nije bio baš prvi izbor Mislava Karoglana tako da se neslužbeno doznaje da bi mogao na zimu već otići natrag doma u Slaven Belupo, šest mjeseci prije isteka ugovora. Dolček je kod Ivana Leke bio otkriće prošlih priprema, vjerovalo se da može tako i nastaviti, ali se nije dogodilo, nije ponovio dobre igre iz Šibenika prošle sezone kada je zabio Hajduku i Dinamu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Koprivničancima bi mogao dobro doći na krilu, pogotovo ako ih napusti Arber Hoxha koji ima opciju odlaska u Dinamo, ali i u inozemstvo. Odlaskom njih dvojice, otvara e mjesto za dolazak nekog pojačanja. (dku)



Tagovi

HajdukIvan DolčekTino Blaž LaušSlaven BelupoŠiroki BrijegMislav KaroglanZimski prijelazni rok 2024.Hrvatska nogometna ligaBiH Premier liga

Ostale Vijesti