Dva Dinamova stranca još uvijek nisu potpisala smanjenje ugovora

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.05.20. | 08:07

Iz kluba su poručili da su svi potpisali. ali...

Velika većina igrača Dinama pristala je na potpisivanje aneksa ugovora o smanjenju plaća. Cijela je trakavica nastala oko komunikacije klupske uprave i igrača oko ovog pitanja, a uslijed cijele situacije klub je ostao bez trenera Nenada Bjelice. 

Potom su iz Dinama poručili kako su svi igrači potpisali anekse o smanjenju, ali Sportske novosti doznaju da tome nije tako. Naime, prema njihovim saznanjima Amer Gojak i Izet Hajrović još uvijek nisu na listi igrača koji su se solidarizirali s klubom. I dok s Gojakom ne bi trebalo biti problema jer se čeka dolazak njegovog oca Ahmeta koji brine o karijeri sina, kod Hajrovića je malo dvojbenija situacija. 

Iz kluba poručuju da je sve u redu, no Hajrović, koji je potpuno ispao iz rotacije u ovoj sezoni, još uvijek nema ponuda za nove angažmane. Kako mu ugovor traje do prosinca 2021. godine, a vrijedan je 850 tisuća eura bruto po sezoni, jasno je da se Hajroviću ne žuri s potpisom aneksa. Uostalom, trenutna je plaća dobra polazišna točka za pregovore s potencijalnim novim poslodavcem, stoga nije ništa neobično da krilni igrač malo taktizira. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Amer GojakIzet Hajrović

Ostale Vijesti