"Da je pametniji, Neymar bi bio dobar kao Cristiano Ronaldo"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.09.19. | 08:05

Sadašnji trener Flamenga bio je kritičan prema najvećoj zvijezdi Brazila.

Neće vas iznenaditi da je portugalski stručnjak kao najboljeg svih vremena vidi Cristiana Ronalda:

„Za mene, Ronaldo je najbolji, i u to uopće ne sumnjam. On ne zabija 10 ili 20 pogodaka, nego 30,40 ili 50. On ne mora biti umjetnik kao što je Messi“, rekao je Jesus, pa nastavio:

„Svi se moraju ugledati na Ronalda. Ne samo zbog njegovih igračkih kvaliteta, već i zbog njegove profesionalnosti i načina na koji je stigao do samog vrha. To mora biti lekcija za svako dijete koje želi igrati nogomet“, rekao je 65-godišnjak.

Kada su ga pitali tko je najveći svih vremena, malo je povukao „kočnicu“:

„Nikada nisam gledao Pelea, Puškaša, Garrinchu. Vidio sam posljednje godine Maradone, ali Messi i Ronaldo su sa neke druge planete. Iako imaju drukčije stilove, obojica su fantastični. Najbolji ikada? Ne znam, moj idol bio je Cruyff, a Maradona je bio fantastičan. Isto je i za Messija. Ronaldinho, baš kao i Neymar, mogao je doseći sam vrh da je imao mentalnu snagu i želju za uspjehom kao Cristiano.“, pa nastavlja:

„Neymar mora promijeniti način na koji razmišlja ili nikada neće doseći taj nivo. Ako te stvari van terena zanimaju više od onih na njemu, nikada nećeš postati najbolji. To Ronaldo ima, tu želju za uspjehom. To je razlika u cijeloj priči.“, zaključio je portugalski trener.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

(foto:Reuters)

 


Tagovi

NeymarCristiano RonaldoLionel MessiDiego Armando MaradonaJohan CruyffPeleFerenc PuskasRonaldinhoGarrincha

Ostale Vijesti