Dogovoreno: Pjanić u Barci uz suigrača i novac

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.05.20. | 22:33

Barcelonin vezni red postao je još impresivniji dovođenjem plemenitog 30-godišnjaka.

Nakon što je odlični bosanskohercegovački reprezentativac dao svoj usmeni pristanaka za transferom u Barcelonu, katalonski gigant postigao je stisak ruke i sa Juventusom oko prelaska Miralema Pjanića na Nou Camp.

Kako donosi španjolski Sport, uz Pjanića crveno-plavi dres će obići i Mattia De Sciglio te 25 milijuna eura, dok će u suprotnom smjeru Nelson Semedo.

Bili su ovo komplicirani i iscrpni pregovori vođeni uslijed novonastalih uvjeta financijskom krizom poharanog nogometnog tržišta.

Konkretan dogovor sa Semedom predstavnici Juventusa trebali bi zgotovoiti do kraja dana, te je to jedini detalj posla koji je još potreban da on bude potpuno služben. S obzirom na ozbiljnost njegova menadžera Jorgea Mendesa, sumnjamo kako će se cijela priča izjaloviti.

Barceloni bi novac pristigao uz dvojicu igrača trebao pomoći u skupljanju sredstava za Lautara Martineza, ultimativni cilj prijelaznog roka, a u katalonskoj prijestolnici nadaju se kako je Argentinčev poslodavac Inter svjestan da nije realno očekivati puni iznos njegove izlazne kaluzule od 111 milijuna eura.

Unatoč krizi uzrokovanoj pandemijom koronavirusa, ljeto 2020. na nogometno tržištu trebalo bi biti itekako zanimljivo.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/ExclusivaSPORT?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ExclusivaSPORT</a> <br><br> Barça y Juventus ya han alcanzado un principio de acuerdo en la negociación<br><br> Miralem Pjanic + Mattias Di Sciglio + 25 millones  Nélson Semedo <br><br><a href="https://twitter.com/albert_masnou?ref_src=twsrc%5Etfw">@albert_masnou</a> <a href="https://t.co/n2n6sAGJnF">https://t.co/n2n6sAGJnF</a></p>&mdash; Diario SPORT (@sport) <a href="https://twitter.com/sport/status/1262036934765039618?ref_src=twsrc%5Etfw">May 17, 2020</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)


Tagovi

Miralem PjanićNelson SemedoMattia De SciglioBarcelonaInterJuventusLautaro Martineztransferi

Ostale Vijesti