REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

Dizelaši: Portugalski prvoligaš za kojeg igra hrvatski branič tri puta ove sezone dobio gol u prvih 30 sekundi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.02.23. | 10:18

Nalaze se, za njihove pojmove veoma dobrom, sedmom mjestu Primeire, ali moraju poraditi na ulasku u utakmicu…

Arouca ove sezone igra veoma dobro. Trenutno se nalaze na 7. mjestu Primeire, što je itekako vrijedno hvale kad se uzme u obzir da su prema tržišnoj vrijednosti tek 15. momčad Portugala (14.2 milijuna eura), ali ako na nečemu moraju poraditi, onda je to ulazak u utakmice.

Naime, Arouca, za koju igra Nino Galović, je ove sezone u tri utakmice primala pogodak u prvih 30 sekundi. To im se dogodilo i jučer, kad su stigli na gostovanje kod Brage koja je u konačnici slavila rezultatom 2:0, ali to i nije tako veliko iznenađenje budući da je Braga u posljednjih 10 prvenstvenih utakmica upisala nestvarnih devet pobjeda i jedan poraz.

Braga im je zabila u 1. minuti u njihovom prvom ovosezonskom okršaju. Asistirao je Madeiros, poentirao Banda (koji je na jučerašnjoj utakmici postigao drugi pogodak), a obrana Arouce kapitulirala je u 22. sekundi.

Onda je stigao ogled protiv Potra na Dragauu. Otavio je bio strijelac, a Ignacio De Arruabarrena pogledom je već nakon samo 23 sekunde.

Jučer su primili najbrži pogodak ove sezone, a Ruiz je bio precizan već nakon 18 sekundi.

U Primeiri trenutno igraju četiri hrvatska igrača: Petar Musa (Benfica), Nino Galović (Arouca), Fabijan Buntić (FC Vizela) i Renato Pantalon (Rio Ave).

Loše intervencije obrane Arouce i sva tri primljena pogotka nakon manje od 30 sekundi pogledajte OVDJE (rv)




Tagovi

AroucaNino Galović

Ostale Vijesti