Josip Regović/PIXSELL
Josip Regović/PIXSELL

Dinko Jeličić: "Bio bih neobjektivan kada bih rekao da nisu bili penali"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.01.24. | 19:19

Trener Gorice nije krio razočarenje konačnim ishodom utakmice protiv Rijeke u kojoj je njegova momčad prosula vodstvo 2-0

Dinko Jeličić bio je vidljivo razočaran epilogom zaostale utakmice Gorice i Rijeke. Iako su njegovi igrači sjajno otvorili dvoboj i poveli 2-0, na koncu su morali potpisati kapitulaciju.

 Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Čestitam svoju ekipi na energiji koji su davali. I Rijeci na zasluženoj pobjedi. Mislim da su gledatelji mogli uživati unatoč teškim uvjetima. Moramo prespavati, žao mi je što je došlo do ekscesa. Emocije su na visokoj razini. Kada protivnik okrene ovako, emocije odrade svoje. I mi smo znali okretati. Važno mi je da smo dobro reagirali, idemo se spremati za Lokomotivu", rekao je trener Gorice koji je prokomentirao suđenje.

"Ono što sam vidio, prvi penal pretpostavljam da je bio kada se gledala snimka, drugi je bio. Kada bih rekao da nisu bili bio bi neobjektivan. To je tako. Nemam neki prigovor, ali u ovim uvjetima niti imam što za prigovoriti".

Na kraju, priznao je da poraz teško pada.

"Boli ovakakav poraz. Nije to kada te protivnik razbije. Imali smo nekoliko izglednih šansi i to iz situacija koje smo pripremali. Momci su se borili do zadnje sekunde. Treba se nositi s time".

Slijedi Lokomotiva.

"Trebat će više razgovora i pripremu. No, i oni su se emotivno potrošili. Moram odraditi svoj dio i pripremiti momčad za Lokomotivu koja je bila fenomenalana protiv Dinama".



Tagovi

Dinko JeličićHNK GoricaHNK RijekaHNL

Ostale Vijesti