Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamovci se 'ranjeni' vratili iz Seville: Dvojac mora na pretrage, a dvojac se oporavlja

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.02.22. | 18:21

Pred Dinamom je prvenstvena utakmica protiv Lokomotive.

Pred jučerašnji dvoboj Seville i Dinama na Sanchez Pizjuanu, ostali smo prilično iznenađeni kada smo saznali da u Dinamovom kadru neće biti Luke Ivanušeca, pogotovo jer je hrvatski reprezentativac i najskuplji igrač Dinama prema Transfermarktu najavio utakmicu dan ranije na konferenciji za medije.

"Ivanušec je nakon utakmice protiv Gorice osjetio bol u aduktoru te je podvrgnut intenzivnom terapijskom programu s ciljem da nastupi protiv Seville. Međutim nakon jučerašnjeg treninga bilo je jasno da unatoč svim naporima medicinske službe i velikoj želji, volji i trudu Luka još uvijek osjeća posljedice ozljede te neće moći nastupiti", javili su iz kluba.

Još prije toga za utakmicu su otpali Dino Perić, koji vuče ozljedu od utakmice protiv Rijeke, Komnen Andrić ozlijedio se na dvoboju protiv Gorice, a zbog zadobivenog udaraca igru je na poluvremenu utakmice protiv Seville morao napustiti i Kevin Theophile Catherine.

Kako saznajemo, Andrić se polagano vraća i mogao bi konkurirati već za utakmicu protiv Lokomotive, a u procesu oporavka je i Dino Perić. Zdravstveno stanje Kevina Theophilea bit će poznato navečer nakon pretrage, a Ivanušec će dodatne pretrage odraditi idući tjedan te ćemo znati hoće li konkurirati za uzvrat protiv Seville ili tek za derbi protiv Osijeka koji se igra iduću nedjelju (27. veljače).

Ako pretpostavimo da Dinamovi 'ranjenici' neće konkurirati za nedjeljnu utakmicu protiv Lokomotive, a Željko Kopić neće moći računati na kartonirane Stefana Ristovskog i Marka Tolića, možemo se već sada 'poigrati' sa sastavom Dinama za utakmicu protiv Lokomotive.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoPrva HNLLuka IvanušecMarko TolićStefan RistovskiKevin Theophile-CatherineKomnen AndrićDino Perić

Ostale Vijesti