Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Dinamo želi zadržati Mišića, krenuli su pregovori sa Sportingom

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.05.21. | 09:44

Na Maksimiru je odradio sezonu na posudbi, a postoji opcija otkupa njegovog ugovora

Dinamo je više-manje obavio kupovinu za iduću sezonu, a nije tajna da bi voljeli zaključiti još neke poslove. Među njima je otkup ugovora Josipa Mišića, veznjaka koji je u Dinamu proveo sezonu na posudbi iz Sportinga. Dinamo ima opciju otkupa i vrlo vjerojatno će je aktivirati.

Mišić je tijekom ove sezone pokazao da može biti itekako važan igrač, a toga su svjesni i u Dinamu. Prema pisanju Sportskih novosti, pregovori s Portugalcima su već krenuli i sve tri strane žele da se postigne dogovor, a više bi se trebalo znati u idućih nekoliko dana. Navode i da Dinamo cijeli posao radi s određenom dozom opreza jer su se čelnici Sportinga više puta pokazali kao čvrst i prevrtljiv pregovarač pa ono što je jučer bilo sigurno danas može biti daleko od konačnog.

U sezoni iza nas Mišić je igrao za Dinamo 22 puta i zabio tri pogotka, među kojima je najljepši onaj njegovom bivšem klubu Rijeci kada su Modri s 5:1 potvrdili novi naslov prvaka Hrvatske na Rujevici.

Mišić je ponikao u Osijeku iz kojeg je početkom 2015. godine stigao u Rijeku koja ga je na ljeto iste godine poslala na posudbu u Speziju. Nakon godine u Italiji kasnije je postao jedan od ključnih igrača u Kekovoj Rijeci i ugradio je veliki doprinos u osvajanju duple krune. Iz Rijeke je otišao na zimu 2018. godine u Sporting, a dosad je odradio i dvije posudbe iz portugalskog kluba. Prije Dinama bio je u grčkom PAOK-u.

Dinamo bi ga zasigurno želio zadržati, a s Portugalcima se tek treba dogovoriti oko uvjeta otkupa koji sigurno ne traže malo novca za 26-godišnjeg veznjaka.


Tagovi

Dinamo ZagrebJosip MišićHNLSporting Lisabon

Ostale Vijesti