Goran Šoban/Pixsell
Goran Šoban/Pixsell

Dinamo za Ludogorec prijavio ozlijeđenog Šutala, ali nije KTC-a! Je li u pitanju dublja poruka francuskom stoperu?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 31.07.22. | 13:34

Dinamo je za dvije utakmice s bugarskim prvakom prijavio 24 igrača na tzv. A listu, što znači da je bilo mjesta za još jednog igrača. Međutim, iako postoji vjerojatnost da bi se oporavio do uzvrata u Maksimiru, Kevin Theophile-Catherine sigurno neće biti u kadru ni za tu utakmicu. Što otvara mnoga pitanja

Dinamo je prijavio popis igrača za dvije utakmice trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca, a jedan detalj na tom popisu svakako upada u oči. Naime, Dinamo za dvije utakmice protiv bugarskog prvaka nije prijavio Kevina Theophile-Catherinea.

Dobro, zna se da KTC neće biti spreman za utakmicu u Razgradu u utorak, ozlijeđen je, upitno i u kakvom bi stanju dočekao uzvrat, ali postoji šansa da se oporavi do utakmice Maksimiru. No, sad je jasno da neće igrati čak i da se oporavi

Zanimljivo, na listi igrača koji konkuriraju za Ludogorec nalazi se Josip Šutalo, iako je za njega gotovo 100 posto sigurno da neće biti spreman niti za uzvrat, zbog ozljede koju je zadobio u prvoj utakmici protiv Shkupija u Maksimiru. Prema prognozama nakon utakmice Šutalo bi trebao pauzirati oko četiri tjedna, po toj računici sigurno ne bi bio spreman ni za uzvrat s Ludogorecom. Ali, Čačić je ipak odlučio Šutala staviti na listu. Za svaki slučaj. Theophilea nije!

Radi li se samo o procjeni kako Francuz neće biti spreman za uzvrat ili postoji u cijeloj priči dublja poruka? Znamo da je Theophile u zadnjoj godini ugovora, znamo da ga Ante Čačić baš ne šmeka previše, a i sam Kevin nije početkom ove sezone pokazao baš zavidnu formu. Bio je jedan od krivaca što je Lokomotiva u Maksimiru došla vrlo brzo do 0:2, a nije baš briljirao niti protiv Shkupija u prvoj utakmici kad je zamijenio Josipa Šutala.

Treba spomenuti još jedan detalj, na Dinamovom popisu za Ludogorec, na tzv. A listi, nalaze se 24 igrača, što znači da je bilo još jedno mjesto za Theophilea pa je sve to ipak neka naznaka da Čačić niti dugoročno ne računa ozbiljna s francuskim stoperom. Kako će se ta priča dalje razvijati, vidjet ćemo, mogu se stvari uvijek preokrenuti, jer za play-off Lige prvaka ili Europske lige Dinamo će ponovno prijavljivati popis igrača, nije isključeno da će na njemu biti i KTC. Iako, to što ga nema sad, moglo bi uistinu značiti da će u Dinamu ionako imati sve manje minuta.

Na Dinamovom popisu za utakmicu nalaze se sljedeći igrači: Livaković, Zagorac, Nevistić, Moharrami, Štefulj, B. Šutalo, J. Šutalo, Lauritsen, Ristovski, Perić, Dilaver, Bočkaj, Ademi, Ivanušec, Gojak, Baturina, Ljubičić, Marin, Tolić, Mišić, Petković, Emreli, Drmić, Rukavina, Menalo, Špikić, Oršić. Ukupno 27 igrača, od kojih su trojica mladih, Baturina, Marin i Rukavina na tzv. B listi.


Tagovi

GNK DinamoKevin Theophile-CatherineAnte ČačićLudogorecLiga prvaka

Ostale Vijesti