Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo u Rovinju bez kapetana i ‘šestice’, priključena trojica novih juniora

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 03.01.23. | 08:09

Modri će u svojoj tradicionalnoj zimskoj bazi ostati do 12. siječnja

Dinamo na pripreme u Rovinj kreće bez kapetana Arijana Ademija i Josipa Mišića, obavijestili su iz tabora Modrih. Kapetan i ‘šestica’ ostaju u Zagrebu zaliječiti virozu, jedva govore, a tjelesno su nemoćni I priključit će se suigračima u Istri, nadaju se u stožeru hrvatskog prvaka, do kraja tjedna.

Inače, trener i sportski direktor Plavih Ante Čačić je nakon jučerašnjeg treninga odredio tko će sve na pripreme. U autobusu oslikanom klupskim simbolom lavom bit će vratari Dominik Livaković, Ivan Nevistić, Danijel Zagorac i Faris Krkalić te igrači Sadegh Moharrami, Daniel Štefulj, Boško Šutalo, Rasmus Lauritsen, Luka Ivanušec, Bruno Petković, Martin Baturina, Mahir Emreli, Petar Bočkaj, Stefan Ristovski, Robert Ljubičić, Josip Drmić, Kevin Theophile-Catherine, Marko Bulat, Josip Šutalo, Dino Perić, Luka Menalo, Dario Špikić, Mislav Oršić, Gabriel Rukavina i Marko Brkljača.

Međutim, to nisus vi: prvi put na zimskim će pripremama sa seniorima biti Luka Lukanić, Luka Vrbančić i Jakov Gurlica. Trebao je ići i Moreno Živković, ali su mu liječnici propisali odmor i moguće je da se i on priključi kasnije.

Dinamo ima u planu dvije pripremne utakmice, suparnik za nedjelju 8. siječnja još se traži, a posljednji dan 12. siječnja igrat će se protiv Celja. Po povratku u Zagreb moguća je još zatvorena utakmica 17. siječnja, a prvenstvo se za branitelja naslova nastavlja u subotu 21. siječnja u 17.30 kad u Maksimiru gostuje Gorica. (nl)



Tagovi

GNK DinamopripremeArijan AdemiJosip MišićAnte Čačić

Ostale Vijesti