GNK Dinamo
GNK Dinamo

Dinamovi igrači nasmiješeni na prvom treningu u 2023. (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.01.23. | 18:48

Dinamovci će se uputiti na kratke mini-pripreme u Rovinj.

Dok se u prostorijama Maksimira odvijaju 'igre prijestolja', dok javnost ne može predvidjeti konačni ishod borbe za prevlast u najjačem i najbogatijem hrvatskom klubu, Dinamovi prvotimci danas su odradili prvi trening u 2023. godini, a prvoj momčadi, koja je s pripremama počela još 14. prosinca, priključila su se i četiri brončana reprezentativca (Dominik Livaković, Josip Šutalo, Mislav Oršić i Bruno Petković), a koje je klub nagradio s posebnim majicama i tortom.

I dok je Dinamovim članovima i navijačima do svega samo ne do smijeha, Dinamovi prvotimci odradili su trening nasmijani i u pozitivnom raspoloženju. Takvo se, na kraju, od njih i očekuje. Ipak je riječ o profesionalcima koji su najzaslužniji za uspjehe kluba u tekućoj sezoni i koji drugi dio prvenstva dočekuju na vrhu prvenstvene ljestvice, sa šest bodova i utakmicom manje od Hajduka.

Igrači su se, ako je suditi po prvom treningu, psihički odmaknuli od 'sapunice' na temu budućnosti kluba i vode se onom poznatom Draženovom rečenicom:

"Igrao sam za navijače, klub i za sebe."

Prva momčad Dinama sutra putuje u Rovinj u kojem će odigrati dvije pripremne utakmice, a Ante Čačić sutra prijepodne objavit će popis putnika u Istru. (nr)



Tagovi

Dinamo ZagrebHNLGNK Dinamo

Ostale Vijesti