GNK Dinamo
GNK Dinamo

Dinamo u kratkom roku potpisao i drugog igrača Gorice

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.02.21. | 18:48

Iako se u Dinamu nisu pohvalili visinom transfera, prema neslužbenim informacijama Gorici su na ime odštete uplatitli 600 tisuća eura.

Dario Špikić, 21-godišnji krilni napadač, novi je igrač zagrebačkog Dinama. Ovu vijest, o kojoj smo pisali još prije nekoliko dana, Modri su i službeno potvrdili danas na svojoj službenoj stranici.

Špikić je s novim klubom potpisao višegodišnji ugovor, no za razliku od donedavnog mu suigrača Marijana Čabraje, vratit će se u Goricu na posudbu do kraja sezone. Iako se u Dinamu nisu pohvalili visinom transfera, prema neslužbenim informacijama Gorici su na ime odštete uplatitli oko 600 tisuća eura, od kojih će dio pripasti i Hajduku.

Zanimljivo, Špikić je Dinamovo dijete, ali veći dio seniorske karijere proveo je u Hajduku, gdje je uglavnom nastupao za drugu momčad. U siječnju 2020. prešao je u Goricu, a proigrao je ove sezone, čemu svjedoče tri pogotka i četiri asistencije u 17 prvoligaških nastupa.

Nakon potpisa za Dinamo izjavio je kako je jako sretan u ovome trenutku.

„Dinamo je moj klub, tu sam proveo cijelo djetinjstvo, osvajao sam brojne trofeje u mlađim kategorijama i igrao sam i u elitnoj Ligi prvaka mladih. Sigurno da iz tog perioda pamtim puno lijepih trenutaka. Zahvaljujem upravi Dinama na iskazanom povjerenju. Do kraja sezone borit ću se na terenu za Goricu, kao što sam i do sada, a zatim me čeka povratak u zagrebački klub“, rekao je Špikić za službene stranice kluba.



Tagovi

GNK DinamoDario Špikić

Ostale Vijesti