Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Dinamo dovodi Darija Špikića, do kraja sezone ostaje na posudbi u Gorici

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.01.21. | 14:20

Poznat je i iznos odštete.

Dario Špikić prošlog je kola odigrao najbolju utakmicu otkako je stigao u Goricu iz Hajduka. Njegova momčad bila je na pragu pobjede protiv zagrebačkog Dinama, ali je aktualni hrvatski prvak u samoj završnici susreta preko Petkovića i Theophila uspio okrenuti rezultat u svoju korist te su u konačnici oni bili ti koji su slavili u jednoj od najboljih utakmica ove sezone u 1.HNL.

Dijete zagrebačkog Dinama u tom je susretu upisao pogodak i dvije asistencije, a izgleda kako si je tom izvedbom 'kupio' transfer baš u klub iz kojeg je kao slobodan igrač otišao u Hajduk u ljeto 2018. godine.

Nogometplus ekskluzivno donosi informaciju kako će Dinamo otkupiti Špikića od Gorice za 1,5 milijuna eura, ali bi on trebao ostati u Turopolju do kraja sezone na posudbi. Ista stvar viđena je u slučaju Daniela Štefulja i Ivana Nevistića iz Rijeke.

Ove sezone aktualni U-21 reprezentativac ima tri pogotka i četiri asistencije u 16 prvoligaških nastupa. Budući da s Goricom ima važeći ugovor do 2024. godine, jasno je kako ga Gorica ne planira 'tek tako' pustiti.

Prva zvijezda momčadi koju vodi Siniša Orešćanin je Kristijan Lovrić, ali igre Darija Špikića svakako su nešto što oplemenjuje njihovu igru te ovaj transfer, ukoliko do njega uistinu dođe, nije neko veliko iznenađenje.



Tagovi

Dario ŠpikićHNK GoricaDinamo Zagrebnogometni transferitransferiHNLPrva HNL

Ostale Vijesti