Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Dinamo traži suparnika za 'generalku', formu će brusiti protiv Slovenaca i Bugara

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 11.06.23. | 17:00

Igor Bišćan za osam dana povest će igrače na pripreme za novu sezonu, poznata su zasad dva sparing partnera

U ponedjeljak 19.lipnja Dinamo će startati s priprema za novu sezonu, Igor Bišćan okupit će svoje igrače. Tjedan dana Modri će se pripremati u Zagrebu, a onda 26. lipnja krenuti prema Brdu kod Kranja, gdje će ostati do 7.srpnja. Još se, naravno, ne zna tko će se pojaviti u Maksimiru prvog dana priprema, koga će od igrača s posudbi Bišćan priključiti momčadi, a tko će potražiti neku novu sredinu. Jasno je da do priprema u Sloveniji neće imati kompletiran sastav, a roster će korigirati i mogući dolazni i odlazni transferi. Važan datum za Modre bit će i 21. lipnja, tada će Dinamo saznati i ime prvog suparnika u Europi, u drugom pretkolu kvalifikacija Lige prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Inače, Bišćanov je plan tijekom priprema odigrati tri ili četiri utakmice, sigurno tri u Sloveniji i možda još jednu po povratku u Zagreb, uoči Superkupa. Zasad su poznata dva suparnika, 29. lipnja Dinamovu će snagu ispitivati slovenski Koper, šestoplasirana momčad prošle sezone, dok će 3. srpnja kontra Modrih stajati bugarski CSKA 1948, takozvani navijački CSKA, klub koji su prije sedam godina osnovali nezadovoljni navijači poznatog sofijskog kluba i koji je ovu sezonu završio na povijesnom, trećem mjestu i prvi će put ovog ljeta zakoračiti u europsko natjecanje.

U Maksimiru još traže sparing-partnera za 7.srpnja, za utakmicu koja bi trebala biti i generalka za Superkup s Hajdukom (15. srpnja), uz tu još jednu, moguću, utakmicu u Maksimiru po povratku iz Slovenije. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoIgor Bišćanpripremne utakmiceKoperCSKA Sofija

Ostale Vijesti