REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

Dinamo saznao protivnika u slučaju ispadanja od Legije (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.08.21. | 20:52

Baturina, Lončar i Uzuni prošli dalje usprkos porazu

Slavia Prag i mađarski Ferencvaroš večeras su odigrali svoj uzvratni ogled trećeg pretkolda Lige prvaka. Klub Roka Baturine, donedavnog člana Rijeke Stjepana Lončara i bivšeg napadača Lokomotive Myrta Uzunija na gostovanje u Češku otputovao je s prednošću od 2:0 iz prve utakmice i potvrdu prolaska u idući krug natjecanja.

Usprkos dominaciji Čeha, to su i ostvarili, jer su se kući vratili s minimalnim porazom. Dinamo će tako, ako ispadne od Legije, ići na prašku Slaviju. Naime, Slavia je nakon 90 su minuta imalaukupno 21 udarac na mađarska vrata, ali samo su četiri išla u okvir. Jedini pogodak za Slaviju postigao je veznjak Lukas Masopust u 36. minuti na asistenciju napadača Abdallaha Sime.

Pogodak Masopusta pogledajte OVDJE.

U 75. minuti utakmice, za domaćine je u igru ušao hrvatski napadač Petar Musa, no nije uspio ugroziti vrata Ferencvaroša. Uzuni je, s druge strane, igrao do kraja, dok su Baturina i Lončar ostali na klupi. Do kraja susreta, gledatelji su imali priliku vidjeti i crveni karton Eldara Čivića, koji je prvi žuti karton dobio u 79., a drugi u 84. minuti dvoboja.

Završene utakmice 3. pretkola Lige prvaka:

Sheriff Tiraspol - Crvena zvezda 1:0 (Arboleda 45+2'); 2:1 ukupno.

Slavia Prag - Ferencvaroš 1:0 (Masopust 36'); 1:2 ukupno.


Tagovi

FerencvarosSlavia PragDinamo Zagreb

Ostale Vijesti