Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Dinamo prosuo dva razlike i u utakmici s devet golova ostao bez finala 'Ramljaka'

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.08.23. | 19:30

U finalu 20. izdanja turnira igrat će Manchester United i Feyenoord

Dinamo niti ove godine neće osvojiti svoj turnir 'Mladen Ramljak', post traje od 2015. A bili su Dinamovi juniori, koje s klupe vodi Ivica Banović blizu finala, trebao im je tek remi protiv Manchester Uniteda, a nakon sat vremena (utakmica traje 80 minuta) imali su vodstvo 4-2. Poveli su već u četvrtoj minuti golom Vite Čaića, a United je od 14. do 16. minute zabio dva gola i prvi put preokrenuo susret. No, do poluvremena je zabio Zlatan Koščević, a kad su u nastavku Luka Vrbančić i Toni Majić zabili još dva gola, činilo se da finale Modrima ne može izmaknuti. Ali, kao da su to i oni sami pomislili.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Banović je tada uveo šest novih igrača, a u samo šest-sedam minuta Englezi su zabili tri pogotka, iskoristili konfuziju u Dinamovoj obrani, ponovno okrenuli utakmicu i na kraju i pobijedili 5-4. United je prvi engleski klub u povijesti 'Ramljaka' i odmah je došao do finala, u kojem će sutra od 11.30 igrati protiv Feyenoorda, dvostrukog osvajača, na čijoj je klupi bivši igrač Uniteda Robin van Persie. Feyenoord je u odlučujućoj utakmici za finale svladao brazilski Flamengo pa će u 9.30 sati za treće mjesto igrati Dinamo i Flamengo.

Dinamo je igrao u sastavu: Rajić - Majdandžić, Ruškovački, Cvetko, Sušak - Čaić, Baković, Vrbančić - Gec, Koščević, Majić. Još su igrali: Tonon, Peroš, Cindrić, Sopić, Rimac i Kujundžić.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoManchester UnitedTurnir Mladen Ramljak

Ostale Vijesti