Dinamo pobijedio Varaždin na oproštaju od HNL sezone (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.07.20. | 20:50

Modri su i službeno podigli 21. trofej prvaka Hrvatske.

Odigrana je utakmica 36. kola Prve HNL lige u kojoj je Dinamo pobijedio Varaždin rezultatom 2:0 te su tako spustili zastor na još jednu povijesnu sezonu u kojoj su upisali 21. naslov prvaka Hrvatske.

Od samog početka smo gledali otvorenu utakmicu. Gosti su se na Maksimir došli nadigravati u namjeri da protiv izmiješanog sastava Dinama dođu do povoljnog rezultata te tako ostave dobar dojam za kraj sezone. Varaždinu je pripala i prva prilika na susretu, kad je Petar Mamić  naletio na jedan odbijanac, no njegov udarac u korner je odbio Stojanović.

Imali su gosti u tim trenutcima nešto veći posjed lopte, ali je Dinamo u 10. minuti pokrenuo brzu akciju iz koje je stigao do vodstva.  Mladi Daničić je ubacio s lijeve strane i pogodio Majera, koji tuče glavom, ali Nevistić brani. Međutim, lopta se vraća Modroj desetki, koji Rodina šalje „po ćevape“ i iz drugog pokušaja matira gostujućeg vratara za 1:0.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/R3Zbk" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Dinamo je nakon gola nametnuo svoj ritam i preuzeo kontrolu nad utakmicom. Sjajno su kombinirali Majer i Ivanušec, a opasnost je dolazila i preko Marina. U 30. minuti zabio je domaći sastav gol za 2:0, ali ga je sudac Pajač opravdano poništio zbog zaleđa.

No, Dinamu se bolja igra i pritisak isplatio u 42. minuti. Majer je ubacio iz kornera, a Ćuže se najbolje snašao i glavom loptu pospremio iza leđa Nevistića za 2:0.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/4dEGz" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

U prvih 20-ak minuta drugog poluvremena igra se malo primirila. Varaždin je imao veći posjed lopte, ali bez velikih prilika i opasnosti za domaći gol. U tom razdoblju možemo izdvojiti tek po jednu priliku s obje strane. Prvo je u 59. minuti Majer sjajno opalio s 20-ak metara, svladao Nevistića, ali je lopta završila na vratnici. Samo dvije minute kasnije Petković je opasno ubacio, ali Obregon ne uspijeva pogoditi okvir gola Zagorca.

Do kraja susreta nismo vidjeli prilike na ni jednoj strani i Modri su sa posljednjim zviždukom suca Pajača mogli i službeno započeti slaviti 21. naslov prvaka Hrvatske.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

 


Tagovi

NK VaraždinLovro MajerMario Ćuže

Ostale Vijesti