Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Dinamo objavio cijene ulaznica za derbi, očekuje se više od 15 tisuća ljudi!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 09:50

Dinamovi navijači ulaznice će plaćati od 5 do 13 eura, članovi kluba imaju pravo prvokupa, djeca besplatno na Sjever

Dinamo je u ponedjeljak objavio da je Hajdukovim navijačima omogućio čak 3200 ulaznica na južnoj tribini za derbi (nedjelja, 15 sati), koje će se prodavati u Splitu po cijenu od pet eura. A u utorak samo saznali i cijene i uvjete prodaje ulaznica i za ostale tribine. Ulaz na sjeverniu tribinu (i dolje i gore) stoji također pet eura, ulaznice za Zapad gore koštaju 10, a za Zapad dolje 13 eura.

Treba istaknuti da Dinamo nije povisio cijene ulaznica za derbi nakon dolaska eura, štoviše, cijene su, kad bi se preračunavalo, za koju kunu i jeftinije nego u kolovozu na prvom derbiju sezonu. Tada je Zapad dolje bio 100 kuna, sad je 13 eura ili 97,95 kuna. Zapad dolje bio je tada 80 kuna, sad je 10 eura, Sjever u Jug koštali su 40 kuna, sad su, dakle, pet eura.

A ulaznice će se moći kupiti od četvrtka od 11 sati, kad pravo prvokupa imaju članovi kluba. Svi ostali moći će ih kupiti od petka u 11 sati, sve do nedjelje u 15.45 sati. Također, za djecu do 12 godina može se podići besplatna ulaznica na ticket pointu za tribinu Sjever gore. Interes za utakmicu je, kako čujemo, velik, očekuje se u nedjelju u Maksimiru više od 15 tisuća gledatelja, a budu li i povoljni vremenski uvjeti, moguće je da brojka prijeđe i 20 tisuća. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoHajdukNavijačiulazniceDerbiHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti